Освіта

16 Лютого, 2022 р., 10:18
     Нa виконання Указу Президента України від 14.02.2022 №53/2022 "Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства", з метою гідного відзначення 16 лютого 2022 року на високому організаційному рівні Дня єднання у Плахтіївській сільській раді було проведено урочистості з використанням національної символіки і підняття Державного Прапора України, що символізує нашу незалежність та єдність. Право підняти Державний Прапор України було надано депутату Плахтіївської сілської ради Івану СЛИВЦІ.      О 10:00 під час патріотичного заходу працівниками Плахтіївської сільської ради було виконано Державний Гімн України.
08 Лютого, 2022 р., 14:15
8 лютого 2022 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом «Разом для найкращого Інтернету».
28 Січня, 2022 р., 15:38
28 січня 2022 року на базі відділу освіти, культури, молоді та спорту Плахтіївської сільської ради  відбулася нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти, у якій взяли участь начальник відділу освіти, КМС Плахтіївської сільської ради Майя Леонтіївна Назаренко та головний спеціаліст відділу освіти Тетяна Сергіївна Небога.
26 Січня, 2022 р., 15:11
     Відповідно до плану роботи відділу освіти, культури, молоді та спорту Плахтіївської сільської ради 26 січня 2022 року відбулась нарада директорів ЗЗСО. Нараду проводили: начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту  Плахтіївської сільської ради Майя Леонтіївна Назаренко, головний спеціаліст відділу освіти Тетяна Сергіївна Небога. На нараду було запрошено заступника Плахтіївського сільського голови Світлану Максимівну Харлан, начальника фінансового відділу Плахтіївської сільської ради Катерину Василівну Кічук,  
22 Січня, 2022 р., 16:19
22 січня 2022 року наша держава відзначала 103-ю річницю Акту злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки та День Соборності України. З цієї нагоди у закладах освіти Плахтіївської сільської ради пройшли  тематичні виховні заходи.
17 Грудня, 2021 р., 16:01
     Чарівний і довгоочікуваний день - день Святого Миколая. Святий Миколай – один із найшанованіших святих  у православному світі.  Православні  люди вірують, що святий Миколай  здійснює  безліч  чудес на допомогу людям, які моляться до нього.
16 Грудня, 2021 р., 14:13
   У межах національного проєкту «Ноутбук кожному вчителю» українські вчителі продовжують отримувати комп’ютерну техніку. Зокрема, цього тижня, 16 грудня 2021 року, отримали ноутбуки вчителі закладів загальної середньої освіти Плахтіївської сільської ради. З метою реалізації проєкту «Ноутбук кожному вчителю» розпочалась акція по видачі ноутбуків, який запропонувало Міністерство освіти та науки і Міністерство цифровізації. Цього року Плахтіївська сільська рада отримала 37 ноутбуків за рахунок субвенції та коштів місцевих бюджетів (на умовах співфінансування).
29 Листопада, 2021 р., 16:00
 У закладах загальної середньої освіти Плахтіївської сільської ради пройшли заходи до Дня пам’яті жертв Голодомору.
20 Листопада, 2021 р., 14:55
     20 листопада 2021 року в Плахтіївській сільській раді на базі Плахтіївського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3 відбувся ІІ етап XХІІ Мiжнародного конкурсу з української мови iменi Петра Яцика.
13 Листопада, 2021 р., 13:37
      З метою вшанування пам’яті Т.Г. Шевченка 13 листопада 2021 року в Плахтіївській сільській раді був проведений другий етап XII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім.Тараса Шевченка.        Конкурсантам для написання робіт були запропоновані творчі завдання, пов’язані з культурою, мораллю, духовними цінностями українського народу, які сприяють об’єднанню націй, формують почуття патріотизму, оптимізму й віри в щасливе майбутнє Української держави, про яку мріяв і писав у своїх творах Т. Шевченко. В конкурсі взяли участь кращі знавці творчості Тараса Григоровича Шевченка, серед яких були учні 5-11 класів  закладів загальної середньої освіти Плахтіївської сільської ради. Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка започаткований як щорічний загальнонаціональний захід, і добре відомий сьогодні не лише в Україні, а й за її межами. Щорічно він перетворюється на великий марафон, упродовж якого юнаки і дівчата змагаються за звання кращих знавців української мови і літератури.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь