Другий етап XII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім.Тараса Шевченка в Плахтіївській сільській раді

Дата: 13.11.2021 13:37
Кількість переглядів: 449

      З метою вшанування пам’яті Т.Г. Шевченка 13 листопада 2021 року в Плахтіївській сільській раді був проведений другий етап XII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім.Тараса Шевченка.
       Конкурсантам для написання робіт були запропоновані творчі завдання, пов’язані з культурою, мораллю, духовними цінностями українського народу, які сприяють об’єднанню націй, формують почуття патріотизму, оптимізму й віри в щасливе майбутнє Української держави, про яку мріяв і писав у своїх творах Т. Шевченко.
В конкурсі взяли участь кращі знавці творчості Тараса Григоровича Шевченка, серед яких були учні 5-11 класів  закладів загальної середньої освіти Плахтіївської сільської ради.

Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка започаткований як щорічний загальнонаціональний захід, і добре відомий сьогодні не лише в Україні, а й за її межами. Щорічно він перетворюється на великий марафон, упродовж якого юнаки і дівчата змагаються за звання кращих знавців української мови і літератури.

При проведенні Конкурсу було враховано епідемічну ситуацію, пов’язану з поширенням на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, чинні нормативно-правові акти й рекомендації Міністерства охорони здоров’я України та Головного санітарного лікаря України з питань протидії пандемії коронавірусу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь