Пошук

Освіта

10 Квітня, 2023 р., 16:07
Плідно і дружно попрацювали працівники закладів дошкільної освіти с. Плахтіївка. Підтримавши акцію, присвячену Дню довкілля, колективи ЗДО №1 і ЗДО№2 впорядкували території, побілили паркани, висадили квіти та дерева. А ще вони впорядкували прилеглу територію, побілили дерева в парку біля дошкільного навчального закладу і паркан на цвинтарі.
10 Квітня, 2023 р., 14:26
Однією з найактуальніших проблем сучасності є взаємодія людини з природою. Важливим аспектом у вирішенні проблеми збереження природних ресурсів є освіта людей в області навколишнього середовища, екологічне виховання всього населення, а особливо підростаючого покоління. Екологічне виховання молодого покоління є надзвичайно актуальним.
10 Квітня, 2023 р., 13:31
10 квітня відбувся захід «День Довкілля» на шкільному подвір`ї  Плахтіївського ліцею.
07 Квітня, 2023 р., 16:04
З метою привернення уваги до проблем охорони та збереження навколишнього середовища, виховання культури поведінки, розкриття у творчості дітей прагнення до збереження екосистем, примноження їх природних pecypciв в Надєждинському ОЗЗСО І-ІІІ ступенів проведено Акцію до Дня Довкілля. Діти, вчителі та працівники  долучилися до квітневого суботника, взяли активну участь у прибиранні території школи  та узбіччя доріг.
06 Квітня, 2023 р., 13:50
У рамках співпраці Міністерства освіти і науки України та представництва ЮНІСЕФ в Україні, відділ освіти, культури, молоді та спорту Плахтіївської сільської ради 05.04.2023 року отримав гуманітарну допомогу у вигляді індивідуальних освітніх наборів (разом з рюкзаками) для учнів 1-4 класів (13 наборів) та 5-11 класів (19 наборів). Усього отримано 32 рюкзаки, наповнені необхідним освітнім приладдям.
05 Квітня, 2023 р., 16:21
   Атестація педагогічних працівників закладів освіти Платіївської сільської ради – це система заходів, спрямована на всебічне комплексне оцінювання професійної діяльності педагогічних працівників. За результатами атестації визначаються відповідність педагога займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюються кваліфікаційні категорії та педагогічні звання. 
05 Квітня, 2023 р., 13:54
Працівники Надеждинського закладу дошкільної освіти у рамках місячника "За чисте довкілля" на території Плахтіївської сільської ради з завзяттям взялися до впорядкування території свого навчального закладу. Хоча порядок тут є зажди, але  оновити і поправити ніколи не зайве. Тому саджали квіти, білили, підмітали... Упорядкували закріплену за закладом територію, ну і, звісно, дитячий майданчик. Одним словом, навели порядок і забезпечили
23 Березня, 2023 р., 18:34
 23 березня 2023 року на базі Плахтіївського ліцею відбувся практичний семінар «Освітня майстерня вчителів громадянської та історичної галузі закладів загальної середньої освіти Плахтіївської сільської ради» для вчителів історії закладів загальної середньої освіти Плахтіївської сільської ради. Модератор семінару -  керівник методичного об'єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу Плахтіївської ТГ Ходос Наталя Анатоліївна.
10 Березня, 2023 р., 15:37
І став для нас Шевченко заповітом,
21 Лютого, 2023 р., 13:32
Усі наші здобутки – це результат праці. Праці невтомної і титанічної. І, як зазвичай, найперші такі здобутки на життєвому шляху стаються у закладах освіти. Це спільна праця учнів і вчителів, яка дає надію на майбутнє. Саме у закладах освіти закладаються знання, з якими ми впевнено йдемо в подальшому по життю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь