Тиждень озеленення та благоустрою у Плахтіївському закладі загальної середньої освіти №2-гімназія

Дата: 10.04.2023 14:26
Кількість переглядів: 54

Однією з найактуальніших проблем сучасності є взаємодія людини з природою. Важливим аспектом у вирішенні проблеми збереження природних ресурсів є освіта людей в області навколишнього середовища, екологічне виховання всього населення, а особливо підростаючого покоління. Екологічне виховання молодого покоління є надзвичайно актуальним.

З метою поліпшення благоустрою та санітарного стану навколишнього середовища в Плахтіївському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2-гімназія біло проведено тиждень озеленення та благоустрою і Дня довкілля.

Учні взяли участь в акції «Посади дерево» та «Екологічна годівничка».

Були впорядковані, приведені до належного естетичного та санітарного стану територія навчального закладу, спортивний майданчик, побілені бордюри та дерева. Висаджено багаторічні кущі, квіти, дерева. У процесі озеленення території брали участь учні, техпрацівники та педагогічний колектив.

Озеленення навчальних закладів відіграє важливу роль у вихованні підростаючого покоління, розвиває в учнів почуття дбайливого господаря закладу, в якому вони навчаються, активізує пізнавальну, творчу та просвітницьку діяльність школярів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь