Відмінний результат творчого тандему вчителів та учнів Ярославського ЗЗСО та Плахтіївського ЗЗСО №2-гімназія

Дата: 21.02.2023 13:32
Кількість переглядів: 70

Усі наші здобутки – це результат праці. Праці невтомної і титанічної. І, як зазвичай, найперші такі здобутки на життєвому шляху стаються у закладах освіти. Це спільна праця учнів і вчителів, яка дає надію на майбутнє. Саме у закладах освіти закладаються знання, з якими ми впевнено йдемо в подальшому по життю.

Одним із методів сприяння творчому розвитку дітей є Всеукраїнські учнівські олімпіади та творчі конкурси. У нинішньому навчальному році троє школярів закладів загальної середньої освіти Плахтіївської сільської ради стали переможцями обласного етапу учнівських олімпіад і посіли ІІІ місця. Гідно представили громаду учні Ярославської ЗЗСО – восьмикласниця Яна Ходос (предмет – історія, вчитель Наталя Анатоліївна Ходос) та одинадцятикласниця Ілона Модвал (предмет – українська мова та література, вчитель Тетяна Олексіївна Ходос), а також учениця 10 класу Плахтіївського ЗЗСО №2-гімназії Дарина Приймаченко (предмет – історія, вчитель Надія Трохимівна Харланова).

Ще один учень Н. А. Ходос дев’ятикласник Богдан Крайнюк також гідно представив громаду в обласній олімпіаді, але більш значимий результат він має у роботі Малої Академії Наук. Гідно представивши свою дослідницьку працю у секції «Філософія», він посів ІІ місце.

А Катерина Чакір, десятикласниця Ярославської школи (вчитель Тетяна Олексіївна Ходос), ще раз довела, що Шевченківське слово вічне, і актуальне зараз як ніколи. Вона стала переможницею XII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка і посіла ІІІ місце.

Такі вагомі здобутки школярів Плахтіївської громади стануть ще одним щаблем до стимулу усіх учнів ще більше зусиль докладати для здобуття знань, для всебічного розвитку дітей. І лише завдяки тандему «вчитель-учень» є такий спільний результат, а діти мають стимул до розвитку і самореалізації.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь