Святий Миколай з подарунками завітав у гості до дітей закладів освіти Плахтіївської сільської ради

Дата: 17.12.2021 16:01
Кількість переглядів: 358

     Чарівний і довгоочікуваний день - день Святого Миколая. Святий Миколай – один із найшанованіших святих  у православному світі.  Православні  люди вірують, що святий Миколай  здійснює  безліч  чудес на допомогу людям, які моляться до нього.

     У цей день Миколай Чудотворець ближче до нас як ніколи! Не дарма ж у цей день дарують подарунки та висловлюють найсвітліші побажання. Все, що ми бажаємо близьким і коханим людям, обов'язково збудеться!

     За традицією в цей день, День Святого Миколая, Чудотворець у супроводі чарівних янголят завітав до усіх закладів освіти Плахтіївської сільської ради, щоб привітати дітей зі святом та вручити солодкі гостинці. 

     Вихованці та учні кожного закладу освіти підготували для гостей творчі виступи — святкові вірші, пісні та танці. Усі вихованці закладів дошкільної освіти та учні 1-4 класів Плахтіївської сільської ради з нагоди свята отримали солодкі подарунки за кошти місцевого бюджету.

     Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх: і працівників культури, і працівників закладів освіти, і Засновника закладів освіти Плахтіївської сільської ради,  якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту. 

     Друзі! У День Святого Миколая бажаємо вам справжнього казкового дива. Вірте в чудеса і вони неодмінно здійсняться!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь