Пошук

Другий етап XХІІ Мiжнародного конкурсу з української мови iменi Петра Яцика в Плахтіївській сільській раді

Дата: 20.11.2021 14:55
Кількість переглядів: 444

     20 листопада 2021 року в Плахтіївській сільській раді на базі Плахтіївського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3 відбувся ІІ етап XХІІ Мiжнародного конкурсу з української мови iменi Петра Яцика.

     Участь в конкурсі взяли учні 3-11 класів закладів освіти Плахтіївської сільскої ради, які вирішували завдання різних напрямків, а також писали твір-мініатюру. За результатами конкурсу буде обрано переможців, які візьмуть участь в IIІ етапі XХІІ Мiжнародного конкурсу з української мови iменi Петра Яцика.

     Дякуємо усім керівникам закладів загальної середньої освіти за належну підготовку до конкурсу з української мови, педагогічним працівникам, які готували учасників, за професійність та конкурсантам за високий рівень знань з рідної мови, творчість, наполегливість.
     Нехай участь у конкурсі стане для учасників, учнів 3-11 класів закладів освіти Плахтіївської сільскої ради, сходинкою до самовдосконалення  та майбутніх перемог.

     При проведенні Конкурсу було враховано епідемічну ситуацію, пов’язану з поширенням на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, чинні нормативно-правові акти й рекомендації Міністерства охорони здоров’я України та Головного санітарного лікаря України з питань протидії пандемії коронавірусу.

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь