Нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти Плахтіївської сільської ради

Дата: 28.01.2022 15:38
Кількість переглядів: 484

28 січня 2022 року на базі відділу освіти, культури, молоді та спорту Плахтіївської сільської ради  відбулася нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти, у якій взяли участь начальник відділу освіти, КМС Плахтіївської сільської ради Майя Леонтіївна Назаренко та головний спеціаліст відділу освіти Тетяна Сергіївна Небога.

Під час наради розглядалися питання:

1. Індивідуальний освітній маршрут (освітня траєкторія) – інновація в системі підвищення  кваліфікації (Назаренко М.Л.).
2. Про особливості організації навчання та визначення рівня підтримки дітей з ООП у 2022 році» ( Небога Т.С.).

3. Про особливості проведення ЗНО у 2022 році» (Назаренко М.Л.).

4. Про результати проведення ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів та особливості участі учнів-переможців в ІІІ (обласному) етапі» (Небога Т.С.).

5. Різне.

 

   Нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи  пройшла результативно.  

  Начальник відділу освіти, КМС Плахтіївської сільської ради Майя Леонтіївна Назаренко  особливу увагу приділила питанням освітньої траєкторії  професійного розвитку педагога та проведення роз’яснювальної роботи щодо порядку проведення та особливостей реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання і організації роботи закладів освіти щодо підготовки випускників шкіл до ЗНО-2022.

   Також головним спеціалістом відділу освіти Тетяною Сергіївною Небогою, було проаналізовано та підведено підсумки проведення І-ІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2021/2022 н.р., конкурсів "Щедрість рідної землі" та "Ялинка".

  Зазначимо, що основна мета діяльності заступника директора з навчально-виховної роботи:  дати поштовх до самоосвіти, самовдосконалення та самореалізації, допомогти вчителю розкрити свої таланти, надати йому кваліфіковану допомогу як у питаннях теорії, так і в практичній діяльності у підвищенні результативності його педагогічної діяльності. Цей пріоритет забезпечує динамічний розвиток педагогічної спільноти.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь