Культура

08 Травня, 2022 р., 08:35
Материнство – це великий подвиг. Нескінченне терпіння, віддача, любов, ніжність, мудрість. Твоїм дітям дорогоцінна кожна твоя зморшка, ти для них найкрасивіша. Тому що ти – Мама. Нехай ниточка, яка існує між матір'ю і дитиною, ніколи не рветься між тобою і твоїми дітьми, нехай вона допомагає, захищає і підтримує вас з обох кінців.
08 Травня, 2022 р., 08:18
8 травня - в Україні відзначається День пам'яті та примирення, присвячений пам'яті жертв Другої світової війни. Вічна пам'ять нашим героїчним дідам та прадідам! Роками не стирається і не забувається безсмертний подвиг нашого народу, хто своєю кров'ю, своїм життям заплатив за ту перемогу, наш народ не забуде ніколи! З метою вшанування подвигу наших предків, колектив Ярославського старостату, Будинку культури та бібліотеки провели годину скорботи, відвідавши  пам'ятник загиблим односельчанам та могилу невідомого солдата.     Пам'ятаємо тих хто боровся за Україну тоді! Шануймо тих, хто воює за неї сьогодні!
26 Квітня, 2022 р., 11:29
Година скорботи в Ярославському Будинку культури та бібліотеці
15 Квітня, 2022 р., 11:22
Ярославський Будинок культури та бібліотека
14 Березня, 2022 р., 10:08
       Починаючи з 14 березня 2017 року в Україні відзначають  День українського добровольця. Рішення про його відзначення було прийнято Постановою Верховної Ради України №4261 від 17 січня 2017 року «Про встановлення Дня українського добровольця». Саме 14 березня  2014 року перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальйону для захисту нашої Батьківщини. Хоча це свято є новим для національного календаря України, проте явище, якому воно присвячено, споконвіку супроводжує дружній український народ. Яскрава національна риса, благословення і традиція українського народу – бути небайдужим до свого сьогодення та майбуття, до волі своїх дітей, честі і пам’яті своїх славних батьків. Це свято тих, хто захищав та захищає нашу країну від нападу агресорів: «добровольці – військові», «добровольці Національної гвардії», «добровольці частин спеціального призначення», «добровольці Служби безпеки України», «добровольці – волонтери».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь