Культура

13 Квітня, 2023 р., 16:43
Напередодні великого християнського свята Пасхи маленькі менканці сіл Надеждинського старостинського округу зібралися у сільському клубі села Молдове. Із цікавістю малювали великодні малюнки, розмальовували розмальовки. Багато нового і цікавого дізналися про свято Великодня, про традиції і звичаї українського народу.
12 Квітня, 2023 р., 14:39
До Всесвітнього дня авіації та космонавтики в Надеждинській сільській бібліотеці відбувся віртуальний політ "Дорога до космосу". Бібліотекар разом з дітьми здійснили мандрівку космічними просторами, створили планету та грали у космічні ігри.
08 Квітня, 2023 р., 15:52
Навесні починається наймасштабніше прибирання нашої рідної України.
04 Квітня, 2023 р., 15:17
До річниці визволення українських міст від рашистської навали у бібліотеці відбулася патріотична година «Містам-Героям» - Герої міст». Присутні переглянули відеоролик «Річниця визволення Київської області від російських окупантів», познайомились з матеріалами тематичної полиці «Вистояли... Звільнили... Все буде Україна».
04 Квітня, 2023 р., 15:03
У зв'язку з першою річницею визволення українських земель від рашистських загарбників в Ярославській сільській бібліотеці було відкрито тематичну виставку для дітей та дорослих "#Міста героїв" та з дорослими  відвідувачами проведено годину спілкування "Життя під кулями", під час якої згадали події, що відбулися в деокупованих містах.  Жахи, які залишили по собі росіяни, тоді вразили весь світ і продовжують вражати і сьогодні. Так колись спокійні великі та невеличкі міста стали символами російських воєнних злочинів, терору цивільного населення і нашої незламності. Але ми непереможні! І непоборні! Не простимо.. Не забудемо...    
02 Квітня, 2023 р., 17:17
До Міжнародного  дня дитячої  книги у Плахтіївській бібліотеці відбувся бібліодесант «Книжковий дім відкритий всім». Бібліотекар перемістила книжкову виставку «Книги... Книги... Мудрість віків» на дитячий майданчик.
01 Квітня, 2023 р., 16:37
Плахтіївською сільською бібліотекою протягом тижня  дитячої  та юнацької  книги було проведено  низку цікавих заходів. Учні 9 класу мали нагоду завітати на рандеву з книгою Неллі Топської «Дарунки долі - Муза і Любов». На прикладах життєвих  доль  І. Карпенка-Карого, М. Заньковецької та О. Петрусенко юнаки та дівчата дізналися про складні шляхи великих майстрів до мистецтва й особистого щастя - до Музи і Любові.                                                                             
14 Березня, 2023 р., 10:14
День добровольця - це свято справжніх патріотів, людей, які свідомо, за покликом серця у важкий для України час стали на захист суверенітету та територіальної цілісності.
09 Березня, 2023 р., 16:10
До 209-ї річниці від дня народження Т. Г. Шевченка працівники будинку культури та бібліотеки провели літературно-мистецьку годину «Він ритмом свого «Заповіту» минуле з майбутнім зв'язав». Бібліотекар презентувала книгу «Т. Шевченко: невідомі сторінки життя» та літературознавчу статтю М.  Жулинського «Духовна реалізація національного пророцтва». Присутні переглянули відеоролик «Пам'ятників Шевченку найбільше у світі». На заході прозвучали пісні на слова Шевченка. 
09 Березня, 2023 р., 15:40
У ярославській сільській бібліотеці до дня народження Т. Г. Шевченка була організована книжкова виставка "І лине над землею Шевченкове слово". До уваги читачів були представлені твори Поета, які досить актульні і сьогодні... 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь