Культура

24 Серпня, 2022 р., 08:43
До Дня Незалежності у Плахтіївській сільській бібліотеці була підготовлена книжкова виставка «Україно моя!  Віра моя, сила моя - ти!». Молодші школярі взяли участь у поетичній годині «Ти  одвічна у пісні, у слові, в думах сивого кобзаря». Бібліотекарем був розроблений сценарій урочистого свята «Нескорена й сильна -із духу та волі - моя Україна»,яке було проведене разом з працівниками будинку культури.
23 Серпня, 2022 р., 10:04
Виставка:-"Державний Прапор України  малюнками дітей"
23 Серпня, 2022 р., 09:21
Сьогодні, 23 серпня, в Україні відзначають День Державного Прапора.
12 Серпня, 2022 р., 20:20
    Працівники Будинку культури та бібліотеки с. Плахтіївки підготували до Дня молоді свято «Ах, молодість! Краса і велич, сила». У цей день лунали пісні про Україну і про чисті юнацькі почуття, про вічні цінності і про музику, яка окрилює і надихає, у виконанні Іванни Саламахи, Іванни та Вероніки Кошельників, Марії Романець. Хореографічний ансамбль «Амазонки» зачаровував своїми витонченими композиціями, а соло у виконанні Станкової Олександри «Мамо, не плач!» нагадало всім про тих, хто виборює нам право жити, любити і відпочивати. Книжкова виставка «Молодь за мир» розкрила прагнення молоді жити в мирній країні і використовувати свій потенціал на благо нашої держави. Учасники літературного гуртка (Ксенія Чемерис, Аліна Малюк, Ірина Малоіван, Аня Христюк) декламували вірші про військову агресію Росії проти України і про незламну віру в нашу перемогу. Голуби, які піднялись з їхніх рук в піднебесся, символізували спокій, добро і мир.  «Бо що ж дорожче є за мир? Та й за життя - ціннішого немає». Звичайно ж, були вікторини («Україна у моєму серці») і веселі ігри-конкурси, які завжди створюють святкову атмосферу і дарують гарний настрій.
12 Серпня, 2022 р., 15:26
   В сільському клубі с. Молдове була проведена зустріч до дня Молоді України "Ми за волю, ми за мир, за щасливе свято".
30 Липня, 2022 р., 09:01
30 липня в усьому світі відзначається Всесвітній день протидії торгівлі людьми. Торгівля людьми - це форма сучасного рабства. Щоб підвищити поінформованість громадськості про цю глобальну проблему, у Плахтіївській сільській бібліотеці діяла тематична полиця «Торгівля людьми: порушення прав людини».З відвідувачами бібліотеки була проведена бесіда «Як убезпечити себе від тенет рабства», а також переглянута презентація «Торгівля людьми - злочин».
28 Липня, 2022 р., 11:56
28 липня 2022 року Україна вперше відзначає День української державності. Символічно це свято прив’язане до Дня хрещення Русі-України, яке відзначалося у цей день протягом багатьох років. Свято встановлено указом президента Володимира Зеленського 24 серпня 2021 року, підписаним під час урочистостей до тридцятої річниці незалежності України. Зеленський підписав указ під час параду.
28 Липня, 2022 р., 08:28
Сільський клуб с. Молдове була проведена бесіда "Україно, з -під серця краплинок - " Моя доля, життя і снага" до Дня Української Державності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь