Пошук

Культура

26 Лютого, 2023 р., 11:00
Мешканці Благодатного чудово Масницю святкували, зиму проводжали. Із млинцями, веселим настроєм і, звижайно ж, опудалом...
24 Лютого, 2023 р., 08:37
24 лютого виповнилося 365 днів від початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну. Бібліотекою були підготовлені тематичні полиці «У наших воїнів українська прошивка» (про героїчний опір бійців ЗСУ) та «Вони на небо зовсім рано полетіли», присвяченій нашим землякам, які полягли на полі бою, захищаючи незалежність та суверенітет нашої держави. Для користувачів бібліотеки була підготовлена патріотична година «Перемога України - запорука світової стабільності».Звучали поетичні рядки поезій, народжених в цей трагічний час.
20 Лютого, 2023 р., 16:25
До дня Героїв Небесної Сотні клуб с. Молдове провели годину пам'яті "Не забувайте тих, хто хотів жити". Бо ми маємо пам’ятати, що саме їм ми маємо завдячувати нашим сьогоденням. Вони незадумуючись віддали за Україну найдорожче, що мали, – своє життя.
20 Лютого, 2023 р., 13:31
20 лютого в Україні – День вшанування Героїв Небесної Сотні. У цей день згадують подвиг учасників Революції Гідності 2013-2014 років і вшановують пам'ять загиблих під час протестів за Свободу і Гідність нашого народу. Українці заплатили високу ціну за ці людські цінності – 107 загиблих Героїв. Героями Небесної Сотні стали люди, різні за віком, статтю, освітою, релігійними й навіть політичними переконаннями. Найстаршому – Іванові Наконечному – тоді виповнилося 82 роки, а наймолодшому – Назарові Войтовичу – лише 17.
16 Лютого, 2023 р., 14:36
Ми - разом! Ми- єдині! І в цьому наша сила!
22 Січня, 2023 р., 15:50
      До Дня Соборності - свята об'єднання українських земель в єдину самостійну державу - Плахтіївський Будинок культури та бібліотека провели низку заходів. У бібліотеці діяла книжкова виставка «Україна соборна - моя гордість і слава». Історичний екскурс «Захід, Схід - одна країна, це - соборна Україна» ознайомив присутніх з двома визначними подіями української історії: проголошенням незалежності УНР та підписанням Акту Злуки українських земель. Насамкінець прозвучали вірші і пісні про рідний край і нашу Батьківщину - Україну.
22 Січня, 2023 р., 13:20
Година спілкування: " Одна єдина Соборна  Україна".
22 Січня, 2023 р., 10:05
До Дня Соборності України у Надеждинській сільській бібліотеці оформлена книжково- ілюстрована виставка

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь