Ми стоїмо! Ми Боремось! Ми переможемо! Година мужності у Ярославському сільському будинку культури та сільській бібліотеці

Дата: 24.02.2023 13:24
Кількість переглядів: 81

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуХочеш забутись та сили катма,

Згадуєш лютий, та дому нема.

А замість дому - ВІЙНА!!!

04.31,24.02 вічності стане на всіх

Мужності буде сповна.

Нам усміхнеться крізь сльози – Переможна Весна…

24.02.2022-24.02.2023 День – довжиною в рік… Рік загального болю, страху, відчаю і сліз. Тисячі знівечених людських життів, зруйнованих домів і міст, тисячі загиблих мирних життів. 24 лютого – день, що досі не скінчився, день, який залишиться в пам’яті на все життя: Буча, Ірпінь, Маріуполь, Яворів, Херсон, Харків, Вінниця, Дніпро, Київ, Кривий Ріг, Миколаїв, Бахмут, Оленівка, Краматорськ…

У річницю початку повномасштабної війни для вас ми підготували годину мужності "ВИСТОЯЛИ - ПЕРЕМОЖЕМО!!!".

О 4.31 24 лютого 2022 року ми прокинулися від слова «Війна!». Вже рік ми живемо з усвідомленням, що наше життя вже ніколи не стане колишнім та й ми вже ніколи не будемо, ті, що були.

Над нашими головами літають ракети, кожен день чуються вибухи. Війна в Україні стала для нас усіх великою трагедією та викликом. Та ми віримо, що Україна переможе. Адже наш народ єдиний і війна лише об'єднала всіх нас. Ми стали сильнішими. У нас свої цінності і ми не готові зраджувати їм навіть під дулом танка.

Любов українців до своєї Батьківщини безмежна, вона вражає і надихає увесь світ, який побачив, яка неймовірна у нас Україна та яка вона сильна.

Ми, українці, чітко усвідомлюємо, за що боремося! Українці чітко розуміють, за що стоять стіною, за що мужньо гинуть. Наш бій за свободу, незалежність, щасливе майбутнє без рабства. Ми боремось за Україну! Росіянам нас не перемогти! Їм ніколи не зрозуміти причину нашої сміливості, нашу спрагу до свободи і бажання жити вільно. Бо тюрма і рабство для них - це їх дім, де їм затишно та комфортно. Наша відмінність, як народів, як нації, полягає саме в цьому! Ми вільні й незалежні, вони ж застрягли в неволі й байдужості. Українці згуртувалися і борються як один проти ворога.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь