Пошук

Культура

18 Травня, 2023 р., 13:34
"З вишиванкою у серці"  
14 Травня, 2023 р., 22:12
День матері у Надеждинському старостинському окрузі Плахтіївської сільської ради Виставка малюнків "Моя мама - найкраща в світі"
14 Травня, 2023 р., 14:32
,,У світі все починається з мами..."
13 Травня, 2023 р., 23:40
  Мама - найважливіша людина в нашому житті. Щороку у другу неділю травня українці відзначають День матері. Напередодні у Плахтіївському Будинку культури відбувся концерт до Дня матері. Це свято - привід сказати мамі про те, що вона - найрідніша та найдорожча людина. З вітальним словом виступила Світлана ХАРЛАН, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів. Усі глядачі, повна зала, залюбки насолоджувалися виступами народного колективу «Українські вечорниці» під керівництвом Іванни САЛАМАХИ та народного хореографічного ансамблю «Амазонки» під керівництвом Людмили та Євгена КІМ.  Дві години пролетіли, як одна мить. Приємно було чути схвальні відгуки жителів нашої громади від концерту. І це найвища нагорода для директора Плахтіївського Будинку культури Валентина МАНДРИЧЕНКА. Адже культура під час війни – це зброя. Вона не вбиває, але є важливим способом боротьби, де ми усі, кожний на своєму фронті, працюємо на спільну Перемогу!
09 Травня, 2023 р., 15:42
9 травня 2023 року в сілському клубі с.Молдове була проведена година спілкування до Дня Європи.
08 Травня, 2023 р., 16:25
8 травня 2023 року на території Плахтіївської сільської ради відбувся урочистий захід присвячений Дню пам’яті та примиренню. Вшановування пам’яті кожного, хто боровся з нацизмом, та всіх жертв Другої світової війни.
08 Травня, 2023 р., 15:50
     8 травня 2023 року у Надеждинському старостинському окрузі відбулися урочистості присвячені Дню пам'яті та примирення за участю працівників сільських клубів, бібліотеки та старостинського округу.
08 Травня, 2023 р., 15:15
       8 травня 2023 р. в Ярославському старостинському окрузі відбулися урочистості присвячені Дню пам'яті та примирення за участю працівників сільських клубів, бібліотеки та старостинського округу.
18 Квітня, 2023 р., 15:39
Працівники Плахтіївського будинку культури долучилися до Дня довкілля.  Побілили та підрізали 50 дерев, які знаходяться на території, прилеглій до будинку культури. 
14 Квітня, 2023 р., 16:47
Свято Великодня, святе чисте, як безхмарне весняне небо, гарне, як молоде життя. Срібні голоси церковних дзвонів сповіщують світу про урочисту подію Воскресіння Христового і лунають звідусіль щирі вітання «Христос Воскрес!», «Воістину Воскрес!». Щоб прикрасити життя у ці передсвяткові дні, у Надєждинській бібліотеці оформлена книжково-ілюстрована виставка "Великдень на дворі - паска, писанка на столі". Святкову атмосферу створили разом з дітьми  – відвідувачами бібілотеки – провели майстер- клас з виготовлення писанки "Розмалюю писанку з любов'ю". 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь