Цікаві заходи протягом Тижня дитячої та юнацької книги у Плахтіївській сільській бібліотеці

Дата: 01.04.2023 16:37
Кількість переглядів: 69

Плахтіївською сільською бібліотекою протягом тижня  дитячої  та юнацької  книги було проведено  низку цікавих заходів. Учні 9 класу мали нагоду завітати на рандеву з книгою Неллі Топської «Дарунки долі - Муза і Любов». На прикладах життєвих  доль  І. Карпенка-Карого, М. Заньковецької та О. Петрусенко юнаки та дівчата дізналися про складні шляхи великих майстрів до мистецтва й особистого щастя - до Музи і Любові.                                                                             

Огляд довідкових видань «Книги, що знають усе» теж прослухали учні 9 класу, закріпивши свої знання про словники, довідники та енциклопедії.                               

Учні 3 класу мандрували дивосвітом казок Шарля Перро, 395 -річчя якого відзначали у січні цього року. Діти згадували улюблені казки письменника, були активними у літературній грі за творчістю Шарля Петро, за що отримали солодкі  призи.                                       

На літературну гостину до Наталі Забіли, української дитячої письменниці, були запрошені п'ятикласники. Бібліотекар познайомила дітей з життєвим та творчим шляхом майстрині слова, яка віддала своє  серце дітям, адже письменниця присвятила дитячій літературі  все своє життя. Діти з задоволенням читали вірші та казки Н. Забіли, які вчать дітей  бути добрими, справедливими,чесними, любити все суще на Землі. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь