Культура

09 Листопада, 2021 р., 15:31
День села "Моє село - дитинства джерело"
15 Жовтня, 2021 р., 08:35
До Дня українського козацтва та Дня захисника України Плахтіївська бібліотека підготувала низку заходів. Відвідувачі мали змогу ознайомитись з книжково-ілюстративною виставкою "За честь,за волю, за українську долю", присвяченою історії виникнення козацтва та яскравим постаттям Запорізької Січі. Виставка "Обірвалася пісня життя" присвячена воїнам-землякам, які віддали життя, захищаючи територіальну цілісність України на Сході.Учнів 8 класу запросили на літературно- музичну композицію "Лине слава козацька з далеких віків", підготовлену разом з клубними працівниками.  
16 Вересня, 2021 р., 11:14
Міжнародний день толера?нтності — свято, яке відзначається 16листопада в усьому світі. З нагоди цієї події, в Ярославській сільській бібліотеці створено тематичну виставку "Це природно бути толерантним".
29 Серпня, 2021 р., 10:25
День села - це свято, яке об'єднує всіх жителів села. Історія села є частинкою історії нашої держави. А її, як відомо творять люди. Щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу. 28 серпня жителі села Плахтіївка святкували 191 - річницю з дня першої згадки про село.
20 Серпня, 2021 р., 13:16
З нагоди 30-річчя незалежності України Ярославська сільська бібліотека презентує тематичну виставку «Мій сонячний дім - моя Україна».  
28 Липня, 2021 р., 08:47
Однією з найважливіших подій в історії України стало хрещення Київської Русі. Хрещення духовно та культурно поєднало наш народ з європейським світом і таким чином стало важливою віхою в розвитку української державності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь