Культура

20 Травня, 2021 р., 11:27
Будинок культури Надеждинського старостинського округу
20 Травня, 2021 р., 11:07
                                     Вишивка- храм душі
20 Травня, 2021 р., 09:55
Одним із яскравих символів української культури – є українська вишивка. У ній яскраво і повно розкривається душа народу, споконвічне прагнення до прекрасного.
15 Травня, 2021 р., 17:06
Видатний український письменник, неповторний майстер соціально - психологічної новели Василь Стефаник є одним з яскравих талантів світової літератури кінця ХІХ – початку ХХ століття. 14 травня 1871 року почалася його дорога і пройшов він її як ревний хлібороб, взявши до рук замість чепіг перо, а по собі залишив люту кривавицю – біля семи десятків новел. Василь Стефаник будив свій народ, він тужив над його долею, хотів бачити «мужика» вільним й освіченим. Переборював зовнішність, проникав крізь неї і словом оформлював внутрішні стани людської душі. Творчість Стефаника стала органічною частиною духовної культури прогресивного людства. Для ознайомлення з творчістю Василя Стефаника запрошуємо до Ярославської сільської бібліотеки на виставку "Літописець народної долі".    
14 Травня, 2021 р., 13:12
До 150-річчя з дня народження  українського письменника Василя Стефаника в 10 класі Плахтіївського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3 було проведено незвичний урок української літератури, який проводили вчитель української мови та літератури Саламаха Г.Ф. та Таратунська С.Ю., завідувачка сільською бібліотекою.
26 Квітня, 2021 р., 16:54
                                                  І був там рай - Чорнобильська Земля, невидима сила все накрила.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь