Новини

25 Квітня, 2021 р., 10:00
   25 квітня 2021 року православна церква всього світу відзначає велике свято - Вхід Господній в Єрусалим, який ще називають Вербною неділею. Чистотою і душевною добротою дихає все навколо: настала Вербна неділя, день радості та тріумфу всіх християн! Нехай же радість наповнить і Вашу душу, розіллється річкою у Вашому прекрасному житті! Нехай тепло, добробуту і красиві миті не покидають Вас!
23 Квітня, 2021 р., 13:56
Пожежі – найбільш масові і розповсюджені лиха: вони відбуваються практично в усіх районах нашої країни, особливо влітку в лісах, на торф’яниках, полях, у житлових будівлях і на промислових підприємствах. Вогонь знищує будівлі і споруди, дерева і тварин, зазнають каліцтв і гинуть люди.
22 Квітня, 2021 р., 15:04
  22 квітня відзначається міжнародною спільнотою як Всесвітній день Землі. В цей день в різних куточках світу проводять різноманітні акції, що покликані спонукати людей бути уважнішими до тендітного і вразливого навколишнього середовища на планеті Земля.
22 Квітня, 2021 р., 08:44
Кабінетом Міністрів України 29 березня 2021 року прийнято постанову № 277 «Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України».
20 Квітня, 2021 р., 15:33
    Посадити дерево – це не тільки подарунок планеті та кисень для людей, а й символ росту , розквіту,  та врешті плодів. У посадці дерев є щось глибоко символічне . Це сприяння розвитку та підтримка нового життя . Східні ж мудреці обіцяють кожному,  хто посадить дерево – рік щастя. Традиція є і у селі Плахтіївка. Тож  19 квітня  2021 року  біля Будинку Культури   під керівництвом заступника директора Плахтіївського  комунального підприємства "Плахтіївський сількомунгосп" , Косенка Віталія Павловича  було висаджено парк з 45 дерев ( вишня, липа, дуб, каштан, біла акація), які прикрасили територію села. Молоді дерева висаджені дбайливо, з любов’ю, вони зроблять красивим і затишним довкілля.
20 Квітня, 2021 р., 09:54
   Навесні починається   прибирання країни. Тож проведення щорічної Всеукраїнської акції  «За чисте довкілля» в  Плахтіївській сільській раді стало доброю традицією, що відображає активну життєву позицію і прагнення не на словах , а на ділі дбати про благоустрій та чистоту навколишнього середовища нашої громади . Акція має на меті перш за все докорінно змінити ставлення населення до проблеми покращення довкілля  та санітарного стану територій нашої громади . Тому 17 квітня відбулася ціла низка заходів з благоустрою , покращення санітарного стану .

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь