Новини

27 Квітня, 2021 р., 09:52
26 квітня в Плахтіївській сільській раді   відбулося засідання місцевої комісії ТЕБ і НС, на якій розглядалося питання  щодо  скасування «червоного» рівня епідемічної небезпеки  COVID-19 та застосування обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених для «жовтого» рівня   поширення гострої респіраторної  хвороби  COVID-19.
26 Квітня, 2021 р., 16:34
Вакансії ТОВ “Титан”  слюсар-ремонтник - з/п 6000 грн.
26 Квітня, 2021 р., 10:07
Чорнобильська аварія є найбільшою техногенною катастрофою за всю історію ядерної енергетики в світі.
25 Квітня, 2021 р., 10:00
   25 квітня 2021 року православна церква всього світу відзначає велике свято - Вхід Господній в Єрусалим, який ще називають Вербною неділею. Чистотою і душевною добротою дихає все навколо: настала Вербна неділя, день радості та тріумфу всіх християн! Нехай же радість наповнить і Вашу душу, розіллється річкою у Вашому прекрасному житті! Нехай тепло, добробуту і красиві миті не покидають Вас!
23 Квітня, 2021 р., 13:56
Пожежі – найбільш масові і розповсюджені лиха: вони відбуваються практично в усіх районах нашої країни, особливо влітку в лісах, на торф’яниках, полях, у житлових будівлях і на промислових підприємствах. Вогонь знищує будівлі і споруди, дерева і тварин, зазнають каліцтв і гинуть люди.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь