Новини

16 Липня, 2021 р., 21:28
   Національна інформаційна антитютюнова кампанія «Кидай курити зараз». Спростування фейку, що куріння захищає проти COVID-19 Курці, у т.ч. кальянів, мають вищий ризик інфікуватися COVID-19 і вищий ризик ускладнень та смерті при інфікуванні COVID-19. Чому це так: - Куріння ослаблює легені та зменшує здатність організму протистояти вірусу, тому можуть зростати ризики ускладнень. - Куріння, у тому числі і пасивне, – один з основних факторів ризику неінфекційних захворювань (хвороб серцево-судинної системи, органів дихання, онкологічних захворювань та діабету). Смертність від COVID-19 серед людей, які мають одне або декілька із цих захворювань суттєво вища, у порівнянні з людьми без цих хвороб. - Серед китайських пацієнтів з діагнозом «пневмонія, пов’язана з COVID-19» 27% були курцями, а серед тих, хто перехворів без ускладнень, курцями були лише 3%. - Перехід від куріння тютюнових виробів до вживання електронних пристроїв не зменшує ризики ускладнень та смертності від COVID-19. Більше інформації ось тут https://drive.google.com/file/d/15PQeRFDq5AVqGfu9LMKvOXd_BYexg6gA/view Кинути курити може кожен. І це кардинально змінить твоє життя. Кидай курити зараз!
16 Липня, 2021 р., 19:24
За оцінками Всесвітньої організації охорони здоров’я (далі - ВООЗ), станом на 2019 рік від хвороб, які спричинені вживанням тютюну, щороку помирає понад 8 мільйонів людей у світі. Вживання тютюнових виробів є одним з основних факторів ризику виникнення неінфекційних захворювань (серцево-судинних, цукрового діабету, раку, хронічних обструктивних захворювань легень і розладів психічного здоров’я), які є причиною майже 84% всіх смертей в Україні. Щороку 85 тисяч українців помирає від хвороб, спричинених курінням. З метою оцінки основних поведінкових і біологічних факторів ризику неінфекційних захворювань серед українців, у 2019 році було проведено опитування населення з медичним обстеження, узгоджене з принципами, методами та процедурами поетапного підходу до епіднагляду (STEPS), який схвалено ВООЗ. Загалом у дослідженні взяли участь 4 409 респондентів у віці 18–69 років, серед яких було здійснено опитування та проведено декілька фізичних вимірювань і біохімічних досліджень з метою збору даних щодо основних факторів ризику неінфекційних захворювань, зокрема вживання тютюну та алкоголю, нездорового харчування, гіподинамії. Дослідження виявило дуже високу поширеність неінфекційних захворювань, їх поведінкових і біологічних факторів ризику в Україні, серед яких був високий рівень споживання тютюну. Трохи більше третини населення (33,9%) на час проведення дослідження курили тютюн.
10 Липня, 2021 р., 12:52
В РАМКАХ ПРОГРАМИ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО» В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ БУДУЮТЬ 16 ОБ’ЄКТІВ  07.07.2021  Пресс служба
09 Липня, 2021 р., 14:19
   Всією територією країни пройде культурно-освітній марафон  у рамках відзначення 30-ї річниці незалежності України. Запрошуємо мешканців громади прийняти участь у Всеукраїнському освітньо-культурному марафоні " Наша незалежність"
09 Липня, 2021 р., 11:31
Відбулося чергове засідання виконавчого комітету 09.07.2021 року, на якому вирішувалися наступні питання:   

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь