Новини

19 Липня, 2021 р., 16:35
 Літо – Чудова пора, час відпочинку і оздоровлення дітей, розвиток їх творчих талантів, лідерських якостей.
16 Липня, 2021 р., 21:28
   Національна інформаційна антитютюнова кампанія «Кидай курити зараз». Спростування фейку, що куріння захищає проти COVID-19 Курці, у т.ч. кальянів, мають вищий ризик інфікуватися COVID-19 і вищий ризик ускладнень та смерті при інфікуванні COVID-19. Чому це так: - Куріння ослаблює легені та зменшує здатність організму протистояти вірусу, тому можуть зростати ризики ускладнень. - Куріння, у тому числі і пасивне, – один з основних факторів ризику неінфекційних захворювань (хвороб серцево-судинної системи, органів дихання, онкологічних захворювань та діабету). Смертність від COVID-19 серед людей, які мають одне або декілька із цих захворювань суттєво вища, у порівнянні з людьми без цих хвороб. - Серед китайських пацієнтів з діагнозом «пневмонія, пов’язана з COVID-19» 27% були курцями, а серед тих, хто перехворів без ускладнень, курцями були лише 3%. - Перехід від куріння тютюнових виробів до вживання електронних пристроїв не зменшує ризики ускладнень та смертності від COVID-19. Більше інформації ось тут https://drive.google.com/file/d/15PQeRFDq5AVqGfu9LMKvOXd_BYexg6gA/view Кинути курити може кожен. І це кардинально змінить твоє життя. Кидай курити зараз!
16 Липня, 2021 р., 19:24
За оцінками Всесвітньої організації охорони здоров’я (далі - ВООЗ), станом на 2019 рік від хвороб, які спричинені вживанням тютюну, щороку помирає понад 8 мільйонів людей у світі. Вживання тютюнових виробів є одним з основних факторів ризику виникнення неінфекційних захворювань (серцево-судинних, цукрового діабету, раку, хронічних обструктивних захворювань легень і розладів психічного здоров’я), які є причиною майже 84% всіх смертей в Україні. Щороку 85 тисяч українців помирає від хвороб, спричинених курінням. З метою оцінки основних поведінкових і біологічних факторів ризику неінфекційних захворювань серед українців, у 2019 році було проведено опитування населення з медичним обстеження, узгоджене з принципами, методами та процедурами поетапного підходу до епіднагляду (STEPS), який схвалено ВООЗ. Загалом у дослідженні взяли участь 4 409 респондентів у віці 18–69 років, серед яких було здійснено опитування та проведено декілька фізичних вимірювань і біохімічних досліджень з метою збору даних щодо основних факторів ризику неінфекційних захворювань, зокрема вживання тютюну та алкоголю, нездорового харчування, гіподинамії. Дослідження виявило дуже високу поширеність неінфекційних захворювань, їх поведінкових і біологічних факторів ризику в Україні, серед яких був високий рівень споживання тютюну. Трохи більше третини населення (33,9%) на час проведення дослідження курили тютюн.
10 Липня, 2021 р., 12:52
В РАМКАХ ПРОГРАМИ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО» В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ БУДУЮТЬ 16 ОБ’ЄКТІВ  07.07.2021  Пресс служба
09 Липня, 2021 р., 14:19
   Всією територією країни пройде культурно-освітній марафон  у рамках відзначення 30-ї річниці незалежності України. Запрошуємо мешканців громади прийняти участь у Всеукраїнському освітньо-культурному марафоні " Наша незалежність"

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь