Пошук

Відбулось засідання земельної комісії

Дата: 22.12.2021 16:57
Кількість переглядів: 255

 22.12.2021року  о 10.00 год. відбулося засідання постійної комісії з питань агропромислового розвитку земельних відносин та охорони навколишнього середовища Плахтіївської сільської ради. На засіданні розглядались наступні питання:

1.  Про внесення змін та доповнень до рішення Плахтіївської сільської ради «Про бюджет Плахтіївської сільської ради на 2021рік»

2. Про надання згоди  на прийняття майна у комунальну власність Плахтіївської сільської ради  від  Білгород-Дністровської районної  ради.  

3. Про розгляд та затвердження структури  і  загальної чисельності виконавчого  апарату та виконавчих органів ради  на 2022 рік.

4.  Про  бюджет Плахтіївської сільської ради на 2022 рік.

5.   Про   розгляд звернення громадянина  Кривогуз  О.В.  «Про виділення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства як учаснику бойових дій на сході України».

6.    Про розгляд заяв громадян  Христюк Г.Д., Крамаренко В.Г., Вербіцької О.І., Вербіцької В.М., Вербіцької О.М.  «Про виділення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства».

7.  Про розгляд та затвердження проектів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства.

8.  Про розгляд та затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку громадянці Назаренко Л.К.  та Романець А.С.

9.  Про розгляд заяви  Шемчук Р.Р. «Про надання у користування земельної ділянки в межах села Плахтіївка».

10.  Про розгляд клопотання  ПАТ  «Київстар».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь