Новини

22 Жовтня, 2021 р., 20:10
Реконструкція НВК «Балтська ЗОШ І-ІІІ ст. №3-колегіум»,  яка постраждала від пожежі — надважливий проєкт, зазначає голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький.
22 Жовтня, 2021 р., 20:07
В рамках програми Президента «Велике Будівництво», в місті Ананьїв Подільського району Одеської області, розпочалась реконструкція міського спортивного комплексу з будівництвом універсальної критої зали.
22 Жовтня, 2021 р., 10:12
Про це сьогодні, перебуваючи з робочим візитом в Одеській області, повідомив Міністр аграрної політики та продовольства України Роман Лещенко.
22 Жовтня, 2021 р., 10:09
Це мова, у якій немає слів чи фраз, що демонструють упереджене, стереотипне або дискримінаційне ставлення до певних людей чи груп. Людина – завжди у фокусі. Довідник стане посібником з коректного спілкування, де занотована етика спілкування
22 Жовтня, 2021 р., 10:08
В Україні за програмою президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» буде масштабно оновлено парк вантажних вагонів Укрзалізниці.
21 Жовтня, 2021 р., 13:02
Сьогодні, в Одесі, за підтримки USAID та Асоціації громад, відбувся круглий стіл на тему «Можливості для сільського розвитку в контексті земельної реформи та децентралізації».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь