ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА В БІЛГОРОД – ДНІСТРОВСЬКІЙ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

Дата: 17.01.2022 16:20
Кількість переглядів: 162

 

Сьогодні, 17 січня   2022 року   голова  райдержадміністрації Василь Самокиш провів щотижневу апаратну нараду за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації  та територіальних  підрозділів ЦОВВ .

Під час детального обговорення порядку денного наради очільник району Василь Петрович  надав низку  доручень.

А саме, наголосив про необхідність посилення інформаційно – роз’яснювальної  кампанії  сімейними лікарями району зі своїми декларантами  щодо вакцинації  від COVID-19  та широкого висвітлення інформації  в друкованих засобах масової інформації, офіційному веб-сайті, соціальних мережах з питань захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2 .

Також, зазначив на важливості співпраці з керівниками лікарень первинного та вторинного рівнів району щодо участі в Програмі медичних гарантій за кошти Державного бюджету України на 2022 рік, яка  розпочала свою роботу з 1 січня поточного року і передбачає 38 пакетів медичних послуг  та лікарських засобів. В межах цієї  Програми  передбачено понад 26 млрд грн на первинну медичну допомогу, що на 6 млрд більше, ніж у 2021 році. Підвищено капітаційну ставку лікарям, які надають первинну медичну допомогу, до 786 грн (за обслуговування 1-го пацієнта, що подав декларацію про вибір лікаря).

Заслухавши інформацію голови Петропавлівської сільської ради про виконання делегованих повноважень у сфері освіти, охорони здоров’я, культури, молодіжної політики та соціального захисту населення,  закцентував увагу щодо введення до штатного розпису сільської ради спеціаліста  з питань цивільного захисту населення; передбачення в бюджеті сільської ради видатків на часткове утримання КНП «Саратська центральна районна лікарня» та трудового архіву мешканців громади.

Також надав доручення відділу забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування райдержадміністрації посилити консультативно – інформаційну  роботу з сільськими, селищними, міськими радами щодо делегованих повноважень органам місцевого самоврядування.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь