Новини

01 Листопада, 2021 р., 16:29
Стратегічна мета, яку ставить Міністерство охорони здоров’я, – сформувати в українців колективний імунітет до смертельно небезпечної хвороби. А з цією метою потрібно, аби щонайменше 70% дорослого населення імунізувалися.
01 Листопада, 2021 р., 16:22
Мешканців сіл Чернігівщини вперше під’єднали до оптичного інтернету, а за перевірку якості сервісу у ЦНАП можна отримати винагороду
01 Листопада, 2021 р., 16:21
З ініціативи Регулятора у секторі зв'язку Литовської Республіки та Литовської  промислової асоціації інформаційно-комунікаційних технологій «INFOBALT» відбулась міжнародна онлайн-конференція Digit Baltic 2021. Україну в рамках онлайн-заходу представила Юлія Гаряча -керівник експертної групи з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Міністерства цифрової трансформації.
01 Листопада, 2021 р., 16:20
Уряд спростив отримання COVID-сертифікатів у Дії. Тепер для цього не потрібен електронний підпис, зокрема, і Дія.Підпис, для якого було треба було підтвердження особи за допомогою Photo ID. Тепер достатньо буде згоди користувача. Створення сертифікату без підпису вже доступно в останньому оновленні застосунку, тож оновіть його. Відтепер українцям не потрібно мати е-підпис для того, щоб згенерувати COVID-сертифікат, як на порталі, так і у застосунку Дія — достатньо буде авторизації через BankID чи Mobile ID. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь