Новини

01 Листопада, 2021 р., 16:29
Стратегічна мета, яку ставить Міністерство охорони здоров’я, – сформувати в українців колективний імунітет до смертельно небезпечної хвороби. А з цією метою потрібно, аби щонайменше 70% дорослого населення імунізувалися.
01 Листопада, 2021 р., 16:22
Мешканців сіл Чернігівщини вперше під’єднали до оптичного інтернету, а за перевірку якості сервісу у ЦНАП можна отримати винагороду
01 Листопада, 2021 р., 16:21
З ініціативи Регулятора у секторі зв'язку Литовської Республіки та Литовської  промислової асоціації інформаційно-комунікаційних технологій «INFOBALT» відбулась міжнародна онлайн-конференція Digit Baltic 2021. Україну в рамках онлайн-заходу представила Юлія Гаряча -керівник експертної групи з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Міністерства цифрової трансформації.
01 Листопада, 2021 р., 16:20
Уряд спростив отримання COVID-сертифікатів у Дії. Тепер для цього не потрібен електронний підпис, зокрема, і Дія.Підпис, для якого було треба було підтвердження особи за допомогою Photo ID. Тепер достатньо буде згоди користувача. Створення сертифікату без підпису вже доступно в останньому оновленні застосунку, тож оновіть його. Відтепер українцям не потрібно мати е-підпис для того, щоб згенерувати COVID-сертифікат, як на порталі, так і у застосунку Дія — достатньо буде авторизації через BankID чи Mobile ID. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь