В ПЛАХТІЇВСЬКІЙ ГРОМАДІ ПРОВЕДЕНІ УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ МАТЕРІ

Дата: 10.05.2024 15:00
Кількість переглядів: 493

 Фото без опису

Сьогодні, в селі Плахтіївка на території Алеї Слави, біля пам’ятника Шевченку,  відбулись  урочисті заходи до Дня матері.

В заходах взяли участь: керівництво сільської ради,  представники Першого відділу Білгород-Дністровського РТЦК та СП,  учні закладів освіти громади, представники підприємств,  організацій та  мешканці громади.

В своїй вступній промові секретар Плахтіївської сільської ради Сергій Іванько, зазначив, що День матері - це одне з найзворушливіших свят, адже мама - найголовніша людина в житті кожного, вона дарує нам життя, завжди зрозуміє, пробачить і буде безумовно любити, незважаючи ні на що. Це свято особливо важливе в страшні часи війни, коли мати відправляє своїх синів боронити рідну землю, сльозами та молитвами благословляє на подвиги.   

Представники Білгород-Дністровського РТЦК та СП вручили матері загиблого воїна Крамаренка Віталія Георгійовича (посмертно) Державну нагороду – Орден «За мужність" ІІІ ступеня.

Сьогодні ми з вдячністю схиляємо голови перед матерями нашої громади, які віддали Україні найдорожче – своїх синів.

Памятаємо, що за кожним солдатом, кожним українським воїном стоїть водночас сильна і тендітна жінка – мама, яка ростила свою кровинку, мріяла про його щасливе майбутнє.

На жаль, 12 юнаків та молодих чоловіків нашої громади полинули у вічність журавлями: Сергій Колісник, Ігор Оснач, Віталій Кошельник, Юрій Журавель, Анатолій Яровенко, Олександр Крутський, Віталій Крамаренко, Олег Васильєв, Дмитро Вербіцький, Олег Сухарський, Сергій Пітько, Василь Вахнован.

Хвилиною мовчання вшановано всіх захисників, які загинули у цій жорстокій війні за нашу Україну.

Учні закладів освіти громади поклали квіти до портретів загиблих воїнів на «Алеї Слави».  

Творчі колективи Плахтіївського будинку культури подарували присутнім свої виступи: пісні «Мамині яблуні», «Слава ЗСУ» виконав народний колектив «Українські вечорниці», пісню «Любіть Україну» - Богдан Небога, «Сила роду» - Іванна Саламаха,  Даря Приймаченко прочитала вірш «Прощання з матір’ю», учасниці хореографічного ансамблю «Амазонки» виконали номери: Мирослава  Ковальчук – «Мамо не плач», Вероніка Кошельник «Камуфляжне серце».

Дорогі матері, прийміть слова вдячності, любові і поваги! Нехай у Ваших очах не гаснуть вогники надії і щастя! Від усієї душі бажаємо здоров’я, добра, родинного затишку, взаєморозуміння і тепла від своїх дітей !

      Фото без опису    Фото без опису

      Фото без опису    Фото без опису

      Фото без опису    Фото без опису

      Фото без опису    Фото без опису

      Фото без опису    Фото без опису

 

      Фото без опису    Фото без опису

      Фото без опису    Фото без опису     

 

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь