ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНСУЛЬТАЦІЙ З ГРОМАДСЬКІСТЮ  ЩОДО ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ СЕЛА НАДЕЖДА

Дата: 26.03.2024 10:10
Кількість переглядів: 24

      Глянцева синя інформаційна кнопка                   

                                                   ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНСУЛЬТАЦІЙ З ГРОМАДСЬКІСТЮ  ЩОДО ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ СЕЛА НАДЕЖДА

 

1. Плахтіївська сільська рада інформує про початок консультацій з громадськістю  щодо перейменування села Надежда.

Пропозиції та зауваження щодо перейменування села Надежда з необхідним обґрунтуванням можуть вноситися юридичними особами, які розташовані в селі Надежда та мешканцями села Надежда.

2. Організатор консультацій з громадськістю – Плахтіївська сільська  рада.

3.Громадське обговорення проводиться на виконання  Законів України  «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії», «Про порядок вирішення окремих питань адміністративно-територіального устрою України», рішення Національної комісії зі стандартів державної мови від 22.06.2023  року №230 «Про схвалення Переліку сіл, селищ, міст, назви яких не відповідають стандартам державної мови, та рекомендацій щодо приведення назв таких сіл, селищ, міст у відповідність до стандартів державної мови й оприлюднення їх на офіційному вебсайті Національної комісії зі стандартів державної мови», в якому визначено, що  назва населеного пункту Плахтіївської сільської територіальної громади не відповідає стандартам державної мови,  відповідно до розпорядження сільського голови Плахтіївської сільської ради від 25.03.2024 №45 «Про заходи щодо перейменування села Надежда Плахтіївської сільської територіальної громади», та з метою врахування громадської думки.

4. Форма проведення консультацій з громадськістю: публічні громадські обговорення шляхом зустрічей з громадськістю членами робочої групи та  прийняття письмових пропозицій з використанням офіційного вебсайту Плахтіївської сільської ради.

 6. Строк проведення заходів з консультацій з громадськістю - протягом двадцяти днів з дати публікації  інформаційного повідомлення на офіційному вебсайті  Плахтіївської сільської ради,  з 26 березня 2024 року по 14 квітня 2024  року.

7. Пропозиції (зауваження) учасників консультацій з громадськістю  подаються в письмовій формі на електронну адресу : plahtiyvka_sssr@ukr.net, а також на адресу Плахтіївської сільської ради: вул.Сонячна, 126, с.Плахтіївка Білгород-Дністровський район Одеська область 68232  або на адресу Надеждинського  старостинського округу, вул.Незалежності, 31 с.Надежда, Білгород-Дністровський район Одеська область 68220.  

            У пропозиціях (зауваженнях) має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові та місце проживання фізичної особи, викладено суть порушеного питання, зазначена дата  та проставлено підпис фізичної особи.

            Юридичні особи подають пропозиції  (зауваження) із зазначенням їх найменування та місцезнаходження, дата та підпис уповноваженої особи.

            Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

8.  Контактна особа з проведення консультацій з громадськістю :  завідувач юридичним сектором сільської ради — Тетяна Афанасіївна Стоянова, тел::0970924235 та староста Надеждинського старостинського округу Алла Михайлівна Сливка тел.: 0963691051.

9. Результати консультацій з громадськістю будуть опубліковані на офіційному вебсайті Плахтіївської сільської ради: https://plahtiivska-gromada.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь