Новий епізод сезону «Наука стійкості» подкасту «Простими словами» з Олегом Романчуком в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?»

Дата: 25.03.2024 14:46
Кількість переглядів: 21

Фото без опису

 

Опубліковано новий епізод сезону «Наука стійкості» подкасту «Простими словами» від The Village Україна, що виходить в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?»

Гостем ефіру став Олег Романчук, відомий лікар-психотерапевт, дитячий психіатр, директор Інституту психічного здоров’я Українського католицького університету.

Розмова з експертом додає ясності та глибини розуміння теми, про яку ми звикли мовчати. Що трапляється з нами, коли близька людина йде з життя? Як ми проживаємо горе, які процеси є нормальною реакцією на втрату, а які потребують додаткової психологічної допомоги? Що каже про стадії горювання сучасна наука і яку мудрість ми можемо віднайти в українських традиціях жалоби?

Конспект інтерв’ю тут. 

Розмову можна прослухати на всіх подкаст-платформах:

Сезон «Наука стійкості» подкасту «Простими словами» виходить у межах ініціативи першої леді Олени Зеленської із впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?». Проєкт реалізовано у співпраці з Координаційним центром з психічного здоров’я Кабінету Міністрів України за підтримки ВООЗ.

#тияк



     

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь