День людей похилого віку в Плахтіївській сільській раді

Дата: 01.10.2023 13:47
Кількість переглядів: 19

Фото без описуФото без опису

1 жовтня у нашій державі відзначається Міжнародний день людей поважного віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу до старшого покоління.

Ця дата – не нагадування про вік, а чудова можливість сказати теплі слова вдячності батькам, ветеранам війни, праці, пенсіонерам, старшому поколінню нашого села за багаторічну добросовісну працю, доброту та мудрість.

Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід – нерозривний місток, який з’єднує всі покоління.

Ми завжди повинні пам'ятати про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства.

Напередодні цього дня працівники сільської ради разом з працівниками у сфері культури , від імені Плахтіївської сільської ради та Ярославського старостату, вітали жителів поважного віку. Влаштувавши невеличке свято для літніх людей, привітали кожного особисто та подарували продуктові набори з різними смаколиками, бажаючи здоров’я, сили, наснаги, любові від рідних та поваги від оточуючих.

Мирного неба всім нам і ПЕРЕМОГИ нашій країні!

Фото без опису    Фото без опису   Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь