З Днем працівників освіти!

Дата: 01.10.2023 08:23
Кількість переглядів: 37

Шановні працівники та ветерани освітянської ниви Плахтіївської сільської ради!

    Фото без описуПрийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників освіти!Фото без опису Святом людей, які обрали сенсом свого життя педагогічний фах, і залишаються вірними покликанню вчителя все життя.

   День працівників освіти – свято тих, хто завоював у нашому суспільстві заслужену повагу і вдячність, відкрив кожному з нас дорогу у велике життя.

Щира вдячність і шана вам за гуманну і благородну справу – виховання підростаючого покоління. Ви завжди були і залишаєтесь головним світочем у житті дитини, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань.

Особливі вітання педагогічним працівникам, які сьогодні на заслуженому відпочинку. Низький уклін вам за вагомий внесок у розвиток освіти, за вашу мудрість і знання.

Шановні освітяни! Від імені відділу освіти, культури, молоді та спорту Плахтіївської сільської ради бажаю, щоб доброта ваших сердець ніколи не вичерпувалась, а радість від успіхів учнів щодня тільки множилась. Нехай завжди вас зігріває пошана ваших учнів та їхніх батьків. Творчого натхнення, міцного здоров’я, миру, щастя, добра, злагоди, добробуту вашим родинам і довгої людської пам’яті.

Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх ваших починаннях будуть супутниками успіх та удача!Фото без описуФото без опису

 

З повагою, начальник відділу освіти,

культури, молоді та спорту

Плахтіївської сільської ради

Майя НАЗАРЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь