Міжнародний день миру у Ярославській сільській бібліотеці

Дата: 21.09.2023 16:39
Кількість переглядів: 16

21 вересня у всьому світі відзначають Міжнародний день миру!

   Фото без описуПідтверджуючи відданість України ідеалам миру та підтримуючи рішення Генеральної Асамблеї ООН, згідно з Указом Президента України із 2002 року в Україні установлено День миру, який відзначається щорічно 21 вересня – у Міжнародний день миру.Фото без описуФото без опису

  На сьогодні для нашої держави це свято є особливо значущим. Кожен свідомий українець мріє про якнайшвидше припинення війни в України, про повернення рідних, близьких, друзів, про мирне небо над головою, про світле майбутнє дітей, про загоєння нестерпних ран у людських серцях, захист від агресорів.

  Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть дружно та спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат.

  До Міжнародного Дня миру Ярославська сільська бібліотека підготувала виставку "Ми прагнемо МИРУ на рідній землі" та провели інформаційну годину для школярів, після якої вихованці хореографічного гуртка Ярославського БК провели флешмоб - "Хай буде мир над Україною".

   Фото без описуФото без описуУ День Миру бажаємо всім спокою і процвітання. Миру в усьому – миру в сім’ях, миру в серцях та миру нашій рідній Україні!Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуЗ Міжнародним днем МИРУ!!!Фото без описуФото без опису

 

 

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь