Олімпійський тиждень-2023 у Плахтіївському ЗЗСО

Дата: 19.09.2023 13:52
Кількість переглядів: 27

Фото без описуОлімпійський тиждень-2023 у Плахтіївському ЗЗСО

     Щоб навчити цінувати власне здоров’я, виховувати в школярів потребу в постійній руховій активності, зміцненні здоров’я, залучати до активних занять фізичною культурою та спортом в нашій школі щороку традиційно проводиться Олімпійський тижденьФото без описуФото без опису. Не виключенням став і цей рік, який тривав з 08 по 15 вересня. До проведення заходів долучилися не лише вчителі фізичної культури, а й всі вчителі школи.

     Протягом тижня діти приймали активну участь у проведені спортивних змагань. Учні початкової школи, а саме з 2 по 4 класи, змагались у «Веселих стартах», де перемогу здобули четвертокласники. Учні 1 класу були вболівальниками. Проведено інформаційні хвилинки «Цікаві олімпійські факти». Школярі змагалися у спритності та витривалості.

    У рамках Олімпійського тижня також було проведено спортивне свято «Старти надій» серед учнів середніх класів, а саме, де прийняли участь 5 - 7 класи, в якому усі бажаючі мали можливість випробувати свої сили, спритність та витривалість. А 15 вересня для учнів 8 - 11 класів проведено спортивно-туристичні змагання.

   Фото без опису      Фото без опису         

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису    Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь