Серпнева конференція педагогічних працівників закладів освіти Плахтіївської сільської ради

Дата: 21.08.2023 11:57
Кількість переглядів: 35

Фото без опису21 серпня 2023 року в приміщенні Плахтіївського Будинку культури відбулася ІІI серпнева конференція педагогічних працівників закладів освіти Плахтіївської сільської ради, де було обговорено основну тему «Освіта в громаді: виклики сьогодення та пріоритетні завдання на 2023/2024 навчальний рік».

 

 

Серпнева конференція – особлива педагогічна традиція, зігріта теплом останніх літніх днів та любов’ю до своєї професії, яка традиційно щорічно відбувається напередодні нового навчального року.

Фото без опису     Фото без опису

У роботі конференції взяли участь Плахтіївський сільський голова Іван ЛИХО, заступник Плахтіївського сільського голови Світлана ХАРЛАН начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Плахтіївської сільської ради Майя НАЗАРЕНКО, директори та педагоги закладів  освіти Плахтіївської ТГ.

З  вітальним словом  звернувся Плахтіївський сільський голова - Іван ЛИХО, який привітав всіх присутніх з початком навчального року, зазначив, що саме освіта та знання є справжнім безцінним надбанням народу, яке визначає його потенціал та розвиток на майбутнє. Високоосвічені люди - це найцінніший скарб кожної країни, адже тільки освічена людина може здолати всі перешкоди, досягти глибини мудрості та висоти знань. Нехай новий начальний рік стане для всіх педагогів закладів освіти Плахтіївської сільської ради дивовижним часом звершень та перемог на освітянській ниві, і в кінці року кожен збере чудовий врожай нових знань, корисного досвіду, професійних вмінь та навичок.

Фото без опису

Заступник Плахтіївського сільського голови Світлана ХАРЛАН привітала  педагогів закладів освіти Плахтіївської сільської ради з початком нового навчального року та наголосила, що освіта була і надалі залишається найвищим національним пріоритетом, основою для розвитку особистості, суспільства та держави. Тому створення високоефективної системи якісної освіти в громаді – це об’єктивна вимога часу. Адже  Плахтіївська сільська рада робить все необхідне, щоб заклади освіти громади були забезпечені на достатньому рівні для виконання вимог державних стандартів.

Фото без опису             Фото без опису

Начальник відділу освіти Майя НАЗАРЕНКО підвела підсумки розвитку галузі освіти Плахтіївської сільської ради за 2022/2023 навчальний рік та звернула увагу на виклики сьогодення та пріоритетні завдання на 2023/2024 навчальний рік:

- безпека понад усе та підвищення рівня якості освіти в умовах воєнного стану у закладах освіти громади;

- впровадження у 5-6 класах нового Державного стандарту базової середньої освіти ;

- посилення національно-патріотичного виховання, формування громадянської позиції; просвіта з питань особистої безпеки;
- психологічні аспекти організації освітнього процесу в умовах воєнного/післявоєнного стану.

З  гордістю згадали   колег-педагогів Модвала Сергія Вікторовича ( вчителя трудового навчання та креслення Ярославського ЗЗСО) та Подмогильного Анатолія Васильовича (вчителя фізики та інформатики  Ярославського ЗЗСО), які  замість книги взяли до рук зброю, щоб захищати нашу країну.

Урочистим елементом конференції стала приємна місія -  нагородження ветеранів педагогічної праці. Цього року стіни ЗЗСО залишають 2 педагоги:

Гангалюк Галина Василівна – учитель української мови та літератури Надєждинського ОЗЗСО;

Пономаренко Наталія Семенівна – учитель біології та основ здоров’я Плахтіївського ЗЗСО.

Фото без опису     Фото без опису

Також освітянська родина Плахтіївської ТГ прийняла молодого спеціаліста, вихователя Ярославського ЗДО (ясла-садок) Віталіну Віталіївну Щітченко.

Вітали та вручали квіти й пам’ятні подарунки Плахтіївський сільський голова Іван ЛИХО та заступник сільського голови Світлана ХАРЛАН.

Фото без опису            Фото без опису

Закладам освіти Плахтіївської сільської ради були вручені кубки за підсумками шкільних спартакіад 2022/2023 навчального року та грамоти за підготовку до нового 2023/2024 навчального року. 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Із українськими танцями виступили учасники народного хореографічного ансамблю «Амазонки»,  патріотичні пісні виконував народний вокально-етнографічний ансамбль Плахтіївського Будинку культури «Українські вечорниці».

Фото без опису Фото без опису Фото без опису   Фото без опису

 Безпека понад усе та підвищення рівня якості освіти в умовах воєнного стану  – ось пріоритетні завдання сьогодення. Нехай новий навчальний рік стане роком професійних досягнень, особистих звершень освітян під мирним небом!  Хай старання та зусилля усіх учасників освітнього процесу піднімають рейтинг закладів освіти нашої громади!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь