ГРОМАДСЬКІ ОРГАНІЗАЦІЇ МОЖУТЬ ОТРИМАТИ ГРАНТ НА ПРОЄКТИ ПОКРАЩЕННЯ ІНТЕГРАЦІЇ ВПО У ГРОМАДАХ

Дата: 19.07.2023 13:08
Кількість переглядів: 22

Фото без опису

 

Міжнародна неурядова організація IREX в Україні оголошує конкурс проєктів, спрямованих на розвиток і посилення соціальної згуртованості у межах програми «Єднання заради дії». Зокрема, на покращення інтеграції ВПО у приймаючих громадах.

Метою конкурсу проєктів є посилення стабілізації України шляхом сприяння інтеграції ВПО та зменшення їх вразливості.

За результатами конкурсу відібрані заявники зможуть отримати грант у розмірі до 10 тисяч доларів США для втілення проєкту у строк від 4 до 8 місяців.

До участі запрошують громадські організації, які працюють в одній із громад: Черкаси, Умань, Тернопіль, Чернівці, Ужгород, Мукачево, Кременчук, Луцьк, Вінниця, Хмельницький, Полтава, Житомир, Рівне, Дніпро, Коломия.

Їм необхідно до 25 липня надіслати пакет документів на електронну пошту: tender-ua@irex.org з темою листа: «Грантова підтримка ВПО у громадахназва громадиназва організації». Шаблони документів можна завантажити за посиланням https://drive.google.com/drive/folders/1hRLeazIPstkiAp70E9quGUX1tGbcyDsG

Докладніше з умовами конкурсу можна ознайомитися тут https://yednanniazaradydii.org.ua/cases/konkurs-hrantiv-dlia-aktyvnykh-ta-zavziatykh-zminotvortsiv-v-hromadakh-2/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь