День Конституції в Плахтіївській сільській раді!

Дата: 28.06.2023 13:12
Кількість переглядів: 32

Фото без описуЗ нагоди відзначення Дня Конституції України у Плахтіївській громаді 28 червня 2023 року відбувся урочистий захід, який розпочався з загальнонаціональної хвилини мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України.

Це єдине державне свято, закріплене в самій Конституції, і другий рік поспіль Україна святкує його в умовах воєнного стану, запровадженого через повномасштабне вторгнення рф.

З вітальною промовою виступив голова Плахтіївської сільської ради Іван ЛИХО, який наголосив на значущості кожного громадянина у цей тяжкий для нашої держави час, щоб кожен громадянин пам'ятав і поважав історію та закони своєї країни, щоб між людьми завжди була дружба, повага і взаєморозуміння, щоб перед кожним були відкриті всі дороги і горизонти, щоб попереду завжди було тільки світле майбутнє.

Із українськими танцями виступили учасники народного хореографічного ансамблю «Амазонки», мелодійні пісні виконували вокалісти Плахтіївського Будинку культури.

У цей урочистий день було відзначено преміями сільського голови 22 обдарованих дітей, які стали переможцями обласних етапів Всеукраїнський олімпіад з навчальних предметів, МАН, конкурсів та фестивалів. Заступник сільського голови Світлана ХАРЛАН оголосила розпорядження сільського голови «Про вручення сертифікатів на отримання премій обдарованим дітям Плахтіївської сільської територіальної громади за 2022-2023 навчальний рік» в номінаціях «Освіта», «Наука», «Мистецтво» та побажала юним даруванням завжди бути у творчому пошуку та досягати вершин своїх мрій.

Віримо, що наступний День Конституції наша країна відзначить у мирі на вільній українській землі під милозвучні українські пісні!

Слава Україні!!💙💛

Мирного неба Україні!🕊

З Днем Конституції України!🇺🇦

 Фото без опису     Фото без опису  Фото без опису                Фото без опису

Фото без опису    Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису    Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису    Фото без опису Фото без опису     Фото без опису

Радимо переглянути ролик - День Конституції України в Плахтіївській сільській раді! 💙💛

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь