За підтримки Фундації Олени Зеленської великі прийомні родини Одещини продовжують отримувати допомогу

Дата: 30.06.2023 10:08
Кількість переглядів: 22

 


Фото без опису

За підтримки Фундації Олени Зеленської великі прийомні родини Одещини продовжують отримувати допомогу, яка дуже необхідна особливо у такий складний для країни час.

У середньому для української родини є нормою виховання однієї чи двох дітей. Натомість прийомна мати з Одещини Галина Володимирівна виховала вже тридцятьох дітей. Всі стали рідні, всі дорослішали у теплі та любові.

У своїй прийомній родині (дитячому будинку сімейного типу) пані Галина та її чоловік Микола наразі виховують шістьох дітей – Максима, Ренату, Анастасію, Матвія та двох Данилів. Діти були позбавлені батьківського піклування та сімейного затишку, але здобули його у цій турботливій сім’ї.

Фундація Олени Зеленської була створена, щоб підтримувати таких дітей, батьків та родинну атмосферу виховання. Днями 51 велика прийомна родина з Одещини отримала допомогу від Фундації завдяки фінансовій підтримці європейських партнерів із Європейського інвестиційного банку.

Родини отримали допомогу у вигляді котлів, меблів, побутової техніки, все для кухні та дому. А також ноутбуки, велосипеди, дитячі іграшки, усе для комфортного життя та дитячого дозвілля і, врешті, для безтурботного дитинства. Його ми маємо плекати. Особливо сьогодні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь