Відбулася сесія сільської ради

Дата: 17.03.2023 14:21
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Під головуванням Плахтіївського сільського голови Івана ЛИХА 17 березня 2023 року відбулося чергове пленарне засідання 21-ї сесії Плахтіївської сільської ради восьмого скликання.
  У роботі сесії взяли участь 14 депутатів із 20 обраних, а також секретар сільської  ради та заступник сільського голови.

На порядку денному депутати розглядали наступні питання:

1.  Звіт  про виконання   бюджету Плахтіївської сільської територіальної громади  за 2022 рік.

 

2.  Про надання згоди на спорудження пам’ятника Т.Г. Шевченко у селі Плахтіївка.

 

3.  Про розгляд та затвердження цільової програми підтримки Першого відділу Білгород-Дністровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, проведення мобілізаційних заходів військовозобов`язаних Плахтіївської сільської територіальної громади та забезпечення заходів пов`язаних із виконанням ними військового обов`язку, призовом громадян України на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань на 2023 рік.                                                                      

 

4.   Про розгляд та затвердження  Програми зміцнення законності, безпеки та порядку на території Плахтіївської сільської територіальної громади Білгород-Дністровського району Одеської області «Безпечна Плахтіївська сільська територіальна громада»

 

5.  Про внесення змін до рішення Плахтіївської сільської ради від 12 жовтня 2021 року № 473 -VІІІ «Про затвердження  Програми  цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Плахтіївської сільської ради  на 2021-2024 роки» .

 

6.  Про внесення змін до рішення Плахтіївської сільської ради від 22 грудня 2022 року № 836 -VІІІ «Про затвердження  Програми благоустрою Плахтіївської сільської територіальної громади  на 2023рік».

 

7.  Про внесення змін до рішення Плахтіївської сільської ради від 22 грудня 2022 року № 837 -VІІІ «Про затвердження  Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Плахтіївської сільської ради на 2023 рік».

 

8.  Про внесення змін до рішення Плахтіївської сільської ради від 22 грудня 2022 року № 838 -VІІІ «Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку Плахтіївської сільської територіальної громади на 2023 рік».

 

9.  Про внесення змін до бюджету Плахтіївської сільської територіальної громади  на 2023 рік.

 

 

10. Про створення відділу Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) Плахтіївської сільської ради та затвердження  Положення про Відділ.

 

11.  Про створення  Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) Плахтіївської сільської ради,  як постійно діючого органу та затвердження  Положення про ЦНАП.

12.  Про затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) Плахтіївської сільської ради,  як постійно діючого органу.

 

13. Про погодження вступу Плахтіївської сільської територіальної громади до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад».

 

14. Про створення органу приватизації житлового фонду, що перебуває у комунальній власності Плахтіївської сільської ради.

 

  15. Про затвердження стратегії розвитку  закладів дошкільної освіти  Плахтіївської  сільської  ради на 2023 рік.

 

  16.  Про затвердження  переліку земельних ділянок,  права  щодо яких (оренда), плануються до  продажу  на земельних торгах (аукціонах)  у 2023році, погодження проведення земельних торгів у формі електронного аукціону, погодження умов   аукціону та  інше.

    17.  Про надання згоди на розробку документації із землеустрою, щодо поділу та обєднання земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної  власності.

 

18. Про надання згоди на розробку документації із землеустрою, щодо інвентаризації земель  сільськогосподарського призначення комунальної власності.

 

19.  Про надання згоди на розробку документації із землеустрою, щодо встановлення відновлення меж земельних ділянок (не витребуваних земельних часток (паїв)),  в натурі (на місцевості).

 

20.  Про розгляд та затвердження проектів землеустрою (всього 3 проекти)  щодо відведення в оренду земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва СВК «Родина».

 

21. Про розгляд та затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості)   для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  гр.. Бондаренко Н.І.

 

22. Про надання дозволу на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості)   для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  гр.. Парпалак Н.В.

 

23. Про розгляд та затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості)   для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд  гр. Триколіч  О.А.

 

24. Про розгляд заяви  Роєва Р.М. «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд.

 

25. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки АТ «ДТЕК Одеські електромережі» в довгострокову оренду для будівництва та експлуатації об’єктів передачі електроенергії.

 

26. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ТОВ «Юкрейн тауер компані»  в довгострокову оренду для будівництва та експлуатації об’єктів та споруд телекомунікацій.

 

27. Про розгляд заяв  Подуст І.Г.,  Ведутенко С.Г., Сибірякової Н.П.   «Про  надання матеріальної допомоги на лікування».

 

 28.  Про розгляд депутатського звернення Шмушкович  М.    «Про  надання 

 матеріальної допомоги Федотову О.О. як  учаснику АТО на сході України».

 

 29. Різне

 

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.Сесія пройшла традиційно, злагоджено та конструктивно.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь