ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ОСВІТИ,КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ

Дата: 15.03.2023 11:46
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

15 березня 2023 року  о 10.00 год. відбулося засідання постійної  комісії з питань освіти,культури, молоді та спорту  Плахтіївської сільської ради. На засіданні розглядались наступні питання:

1.  Звіт  про виконання   бюджету Плахтіївської сільської територіальної громади  за 2022 рік.

 

2.  Про надання згоди на спорудження пам’ятника Т.Г. Шевченко у селі Плахтіївка.

 

3.  Про розгляд та затвердження цільової програми підтримки Першого відділу Білгород-Дністровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, проведення мобілізаційних заходів військовозобов`язаних Плахтіївської сільської територіальної громади та забезпечення заходів пов`язаних із виконанням ними військового обов`язку, призовом громадян України на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань на 2023 рік.                                                                       

 

4.   Про розгляд та затвердження  Програми зміцнення законності, безпеки та порядку на території Плахтіївської сільської територіальної громади Білгород-Дністровського району Одеської області «Безпечна Плахтіївська сільська територіальна громада».

 

5.  Про внесення змін до бюджету Плахтіївської сільської територіальної громади  на 2023 рік.

 

6. Про створення відділу Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) Плахтіївської сільської ради та затвердження  Положення про Відділ.

 

7.  Про створення  Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) Плахтіївської сільської ради,  як постійно діючого органу та затвердження  Положення про ЦНАП.

 

8.  Про затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) Плахтіївської сільської ради,  як постійно діючого органу.

 

9. Про погодження вступу Плахтіївської сільської територіальної громади до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад».

 

  10. Про затвердження стратегії розвитку  закладів дошкільної освіти  Плахтіївської  сільської  ради на 2023 рік.

  

11.  Про розгляд депутатського звернення Шмушкович  М.    «Про  надання  матеріальної допомоги Федотову О.О. як  учаснику АТО на сході України».

 

Врахувавши всі зауваження та пропозиції, в ході обговорення зазначених питань депутатами постійної комісії було прийнято  відповідні рішення. 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь