Долучайся до лав «ГВАРДІЇ НАСТУПУ»

Дата: 09.03.2023 11:10
Кількість переглядів: 45

 

Фото без опису

В Україні розпочалася національна кампанія із формування додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Ці підрозділи складатимуться винятково із добровольців та вмотивованих патріотів України, котрі хочуть якнайшвидше звільнити нашу землю від ворога. Долучитися до них можна у будь-якому ЦНАПів області. ЦНАПи працюватимуть кожного дня з 9:00 до 19:00 год. Якщо потрібно обміркувати рішення, є запис онлайн. Заповнюється типова анкета кандидата, і згодом підрозділи комплектування зв’язуються із добровольцем для подальшої роботи.

Для запису необхідно мати паспорт та ідентифікаційний код.

Закликаємо військовозобов’язаних громадян України віком від 18 до 55 років, які перебувають на військовому обліку, внутрішнього переміщених осіб, або які тимчасово перебувають на території Одеської області приєднатися до лав «ГВАРДІЇ НАСТУПУ», який  формується з патріотично налаштованих та вмотивованих громадян, які не мають обмежень за станом здоров’я до проходження військової служби з обліковими спеціальностями. У лавах «ГВАРДІЇ НАСТУПУ» військовослужбовці зможуть захистити життя своїх дітей, рідних та близьких, зупинити ворога - не дати йому захопити рідну землю.

Для всіх без винятку зарахованих до лав «ГВАРДІЇ НАСТУПУ» буде організована відповідна підготовка.

Окрім того, військовослужбовці будуть мати можливість  кар’єрного росту, гарантовану заробітну плату та додаткові грошові винагороди, соціальний і медичний захист. Також їх забезпечать всіма видами військового одягу та харчування.

Охочі вступати до лав «ГВАРДІЇ НАСТУПУ» можуть звертатися до сільської ради  та до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки за місцем проживання.

Долучайся до лав «ГВАРДІЇ НАСТУПУ».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь