Другий етап XIІI Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім.Тараса Шевченка в Плахтіївській сільській раді

Дата: 12.11.2022 09:53
Кількість переглядів: 118

       12 листопада 2022 року в Плахтіївській сільській раді на базі Плахтіївського ліцею відбувся другий етап ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, який проводиться з метою вшанування творчої спадщини Кобзаря, виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, виховання в молодого покоління поваги до мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти учнівської та студентської молоді України.

       У другому етапі Конкурсу взяли участь 16 учнів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти Плахтіївської сільської ради.

       Також відбувся ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з історії, біології, хімії, правознавства, географії та математики.

      За результатами перевірки конкурсних робіт учнів  журі визначить переможців, які матимуть нагоду взяти участь у наступних етапах конкурсу та олімпіад.

        Бажаємо всім учасникам конкурсу та учнівських олімпіад успіхів, нових відкриттів і перемог!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь