У ЗАКЛАДАХ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ ПЛАХТІЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ВІДБУВСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ РОДИННИЙ КОНКУРС "УКРАЇНСЬКИЙ КОРОВАЙ"

Дата: 28.09.2022 16:51
Кількість переглядів: 139

З метою виховання у дітей та учнівської молоді духовності, моральності, шанобливого ставлення до національних культурних надбань: виховання шани та поваги до хліба і хлібопекарської справи, популяризації і збереження родинних традицій, родинного хліба, який гуртує і зміцнює рід, популяризації народних традицій як безцінної історичної спадщини в закладах загальної середньої освіти Плахтіївської сільської ради відбувся Всеукраїнський родинний конкурс "Український коровай".

В конкурсі взяли участь родинні колективи, учні та учнівські колективи закладів загальної середньої освіти Плахтіївської сільської ради. Всі учасники виявили неабияку майстерність у випіканні короваїв, перетворивши їх на витвори мистецтва.

Свої неперевершені шедеври представили учні Надєждинського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів, Плахтіївського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2-гімназія та Плахтіївського ліцею зі структурними підрозділами гімназія та початкова школа.

Дякуємо здобувачам освіти за участь у конкурсі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь