Відбулось спільне засідання постійних комісій

Дата: 21.10.2022 15:25
Кількість переглядів: 94

20.10.2022 року о 15.00 год. відбулося спільне засідання постійних комісії з питань благоустрою житлово-комунальної господарської та підприємницької діяльності та з питань агропромислового розвитку земельних відносин та охорони навколишнього середовища Плахтіївської сільської ради.

На порядок денний засідання комісій  було винесено наступні питання:

        1.  Про розгляд та затвердження звіту виконавчого апарату сільської                     ради щодо виконання бюджету Плахтіївської  сільської  ради  за 9                      місяців 2022 року.

2. Про внесення змін та доповнень до рішення Плахтіївської сільської ради від 23 грудня 2021 року № 666 -VІІІ «Про бюджет Плахтіївської сільської ради на 2022 рік».

3. Про надання згоди Плахтіївському ЗДО  (ясла – садок) №2 Плахтіївської сільської ради на укладання договору користування частиною приміщень із Плахтіївським ЗДО (ясла – садок) №1 Плахтіївської сільської ради.

4.  Про вилучення комунального майна з оперативного управління Плахтіївського ЗЗСО І-ІІ ступенів №1 – ЗДО (дитячий садок) та передачу його в оперативне управління закладів освіти села Плахтіївка.  

5. Про розгляд та затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  ТОВ Лайфселф,  та надання земельної ділянки в оренду.

6. Про виділення земельної ділянки в селі Надежда,  для розміщення дитячого майданчика,  та надання дозволу на розробку документації із землеустрою.

7. Про розгляд питання, щодо прийняття на баланс Плахтіївської сільської  ради лісових насаджень (лісосмуг).

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь