Пошук

ШАНОВНІ ОДЕСИТИ ТА МЕШКАНЦІ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ!

Дата: 19.10.2022 15:30
Кількість переглядів: 73

 


 

Сьогодні російські окупанти вчергове ракетними ударами зруйнували декілька генеруючих об’єктів енергетичної інфраструктури України. Тому, завтра 20 жовтня, по ВСІЙ країні будуть вводитися обмеження постачання електроенергії. Починаючи із 7:00 до 23:00 години необхідно мінімізувати користування електроенергією. Це необхідно аби спростити процес відновлення зруйнованої інфраструктури.

«Обмеження електропостачання торкнуться абсолютно всіх областей України, в тому числі і Одещини. Від завтра необхідно максимально обмежити використання електричної енергії всіма споживачами. Особливу увагу варто звернути на відключення нічної ілюмінації, яскравого освітлення вітрин великих торговельних мереж та центрів, освітлення зовнішньої реклами, великих банерів на АЗС, сіті-лайтів та білбордів. В містах буде обмежене і використання вуличного освітлення. За окремим графіком планується відключення від електричної енергії підприємств, які є найбільшими споживачами в Одесі та Одеській області. Звертаємось з проханням мінімізувати використання електроживлення і до населення» - зазначає Начальник Одеської ОВА Максим Марченко.

Планові відключення в Одесі та Одеській області не торкнуться підприємств життєзабезпечення критичної інфраструктури - хлібозаводів, об'єктів охорони здоров'я, станцій швидкої медичної допомоги, підприємств водозабезпечення та водовідведення.

«У значній мірі великий об’єм споживання електроенергії пов’язаний із споживанням домогосподарств регіону. Тому шановні мешканці Одещини, якщо завтра ви зможете використати менше електроенергії, то це суттєво допоможе енергосистемі та зменшить потребу у подальших аварійних відключеннях. Звертаємось до Вас з проханням поставитись до цієї ситуації з розумінням і серйозно. Це - вимушені кроки. Разом із тим енергетики працюють над тим, щоб забезпечити в подальшому стабільну, надійну та безперебійну роботу енергосистеми. На фронті Збройні сили України захищають не лише нашу країну, а й кожного з нас особисто, тому у цей критичний момент ми маємо бути згуртованими як ніколи» - додав Максим Марченко.

Завтра впродовж дня Одеська ОВА буде оперативно інформувати усіх мешканців Одещини про перебіг ситуації та графіки відключення електроенергії.

Возможно, это изображение один или несколько человек и текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь