18 жовтня - Європейський день боротьби з торгівлею людьми

Дата: 18.10.2022 16:31
Кількість переглядів: 93

 


Фото без опису

На сьогодні одним із найганебніших явищ, які існують у сучасному світі є торгівля людьми. 18 жовтня - Європейський день боротьби з торгівлею людьми. Це явище, яке порушує права людини, принижує її честь та гідність. Для злочинців — це величезні гроші, для людей — страждання, зруйновані сім’ї, втрачене здоров’я і навіть життя…

«Торгівля людьми – це злочинна діяльність, яка займає третє місце за прибутковістю після продажу зброї та наркотиків. Торгівля людьми – це не міф, це реальність! Починаючи з 2018 року і по теперішній час в Одеській області 51 особа, серед яких 25 чоловіків, 23 жінки та 3 дитини, отримали статус особи, яка постраждала від торгівлі людьми» - розповідає директор Департаменту соціальної та сімейної політики Одеської ОВА Тетяна Демент’єва.

Також Тетяна Дементьєва наголошує, що торгівля людьми має різні види - примусова праця, рабство, сексуальна експлуатація, примусова вагітність, вилучення органів, проведення дослідів над людиною, використання у жебрацтві, стягнення в злочинну діяльність, використання у збройних конфліктах, усиновлення/удочеріння з метою наживи, продаж дитини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь