Пошук

2 ЖОВТНЯ – ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ 

Дата: 30.09.2022 14:40
Кількість переглядів: 134

2 ЖОВТНЯ – ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ ??

Дорогі працівники освіти, ветерани педагогічної праці та молоді педагоги Плахтіївської громади! Прийміть щирі вітання з професійним святом - Днем працівників освіти!

Щороку в першу неділю жовтня наша країна відзначає День працівника освіти. Це не просто професійне свято вчителів, це свято вихователя, наставника підростаючого покоління.

Вчитель у всі часи був зразком для наслідування, взірцем інтелігентності, високих моральних якостей.

Професія вчителя дивно поєднує в собі молодість душі і мудрість слова, щоденну нелегку працю і щоденне свято перемоги знань. Нема для вчителя більшого щастя, ніж успіхи його учнів.

Шановні вчителі, працівники освітянської ниви, у цей непростий для усіх нас час, прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня Вчителя.

У цей день хочеться подякувати за високий професіоналізм, а також нескінченне терпіння в досягненні мети – виховання гідного, прогресивного покоління.

Щодня ви вкладаєте свої знання і життєвий досвід в уми і душі нового покоління, прищеплюєте кращі якості людини, розвиваючи здатність творчо мислити, приймати рішення, відповідати реаліям світу, який стрімко розвивається. Нехай обраний вами професійний шлях приносить радість, успіхи, а кожен день наближає до нових горизонтів у професії.

Бажаю мудрості, кмітливості, сил, здоров’я і впевненості, а також внутрішньої гармонії, спокою, творчої наснаги та оптимізму. Нехай нелегке, але благородне учительське ремесло приносить вам справжнє задоволення!

Даруйте дітям знання і віру в мрії.

З повагою,

Плахтіївський сільський голова Іван ЛИХО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь