ПІД ЧАС ПЕРЕБУВАННЯ В ПЛАХТІЇВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ГОЛОВА-НАЧАЛЬНИК БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ (ВІЙСЬКОВОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ ВАСИЛЬ САМОКИШ ВІДВІДАВ ЗАКЛАДИ КУЛЬТУРИ

Дата: 05.09.2022 09:02
Кількість переглядів: 149

Фото без опису

 

Перебуваючи із робочим візитом в Плахтіївській територіальній громаді, голова-начальник Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Василь САМОКИШ відвідав Плахтіївський будинок культури, де провів зустріч із його працівниками.

Відрадно зазначити, що Плахтіївська сільська рада докладає максимум зусиль із підтримки культурного життя в своїй територіальній громаді. Зокрема, виділяються кошти на ремонт та облаштування сільського будинку культури. Так, за останній час, було проведено ремонт даху над танцювальною залою, замінено глядацькі крісла в актовій залі, оновлено вбрання сцени, закуплено музичну апаратуру. В перспективі – облаштування внутрішніх вбиралень.

Під час супроводу голови райдержадміністрації сільським закладом культури, його працівники знайомили гостей із своїми досягненнями, розповідали про плани на майбутнє.

У свою чергу, Василь САМОКИШ подякував представникам культурної сфери села за їх самовіддану працю й особистий внесок у розвиток культури на селі і вручив Грамоти від Білгород-Дністровської райдержадміністрації.

Під час робочого виїзду голову райдержадміністрації супроводжувв Плахтіївський сільський голова Іван ЛИХО.

Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь