Придбання медичного обладнання для Плахтіївської амбулаторії

Дата: 31.08.2022 09:59
Кількість переглядів: 154

Фото без опису

Фото без опису

До Плахтіївської сільської ради звернулась мешканка с. Плахтіївка Людмила Саламаха, яка працює в м. Одеса в компанії Фундація Дім Рональда МакДональда з пропозицією придбати для Плахтіївської амбулаторії сімейної медицини-загальної практики медичне обладнання.

Після консультації з сімейним лікарем Плахтіївської амбулаторії Євгеном Малюком та головним лікарем КП «Саратський ПМСД» Олександрою Стогній було прийнято спільне рішення – придбати гематологічний аналізатор для проведення швидкого та розгорнутого аналізу крові. Вартість такого апарату - 215 тис.грн. Компанія Фундація Дім Рональда МакДональда виділила на його придбання 100 тис.грн. Решту суми 115 тис. грн.. поділили між собою Плахтіївська сільська рада та КП «Саратський ПМСД». За підтримки депутатів сільської ради було виділено для придбання апарату 57,5 тис. грн. Таку ж суму виділило КП «Саратський ПМСД» .

Результатом такої співпраці стало придбання цього медичного обладнання для Плахтіївської амбулаторії сімейної медицини - загальної практики. Сподіваємось, що цей апарат буде працювати на благо мешканців нашої громади та значно підвищить рівень надання медичних послуг .

Дякуємо усім за співпрацю. З вірою у Перемогу !
Все буде Україна ! 
??

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь