Відбулось засідання постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту

Дата: 18.08.2022 14:51
Кількість переглядів: 235

Сьогодні 18 липня 2022 року відбулось засідання постійної комісії з питань освіти, культури,  молоді та  спорту Плахтіївської сільської ради  під керівництвом голови комісії  Валентини Саламахи.

Засідання відбулось за участю сільського голови Івана Лиха, депутатів Юрія Пантелеєва, Валентина Ходоса, Сергія Тимошенко, начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Майї Назаренко.                      

Також до засідання долучились заступник  сільського голови з питань діяльності виконавчих органів сільської ради Світлана Харлан, завідувач юридичного сектору Тетяна Стоянова , старости сіл Надежда та Ярославка Алла Сливка та Юрій Христюк. .

Присутні розглянули питання щодо змін до програм розвитку культури та освіти, змін та доповнень до бюджету Плахтіївської сільської ради  на 2022 рік та про припинення освітнього процесу  на 2022 -23 навчальний рік у Плахтіївському закладі загальної середньої освіти І-ІІ ступенів №1 – заклад дошкільної освіти (дитячий садок) Плахтіївської сільської ради.

Комісія розглянула всі питання порядку денного та підтримала додаткові пропозиції до проектів рішення. Всі питання винесені на розгляд сесії.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь