В БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОМУ РАЙОНІ ТРИВАЄ ЗБИРАННЯ РАННІХ ЗЕРНОВИХ І ЗЕРНОБОБОВИХ КУЛЬТУР

Дата: 23.06.2022 15:15
Кількість переглядів: 253

Фото без опису

63 сільськогосподарські підприємства в 13 територіальних громадах Білгород-Дністровського району включились в збирання врожаю озимих зернових та зернобобових культур.

За оперативними даними відділу економіки та агропромислового розвитку станом на 23 червня 2022 року намолочено 827 тонн озимої пшениці з площі 362 га, при середній врожайності 22,8 ц/га.

Озимий ячмінь зібраний з площі 15636 га, намолочено – 40340 тонн, урожайність складає – 25,8 ц/га; горох скошено з площі 216 га, намолочено – 259 тонн, при врожайності – 12,0 ц/га.

За оперативними даними сільгосппідприємств району, загальний стан посівів озимих зернових культур оцінюється як задовільний. На сьогоднішній день сільгосппідприємства району в повному обсязі забезпечені зернозбиральною технікою та сезонними працівниками.

В агропромисловому комплексі району здійснюються організаційно-технічні заходи щодо недопущення виникнення пожеж на хлібних масивах та прилеглих сільгоспугіддях, з боротьби з підпалюванням стерні та сухої рослинності. Збиральні роботи ведуться на належному організаційно–технологічному рівні.

  •  

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь